Glutenfri restaurant i New York: Risotteria

Outfit of the day #140

Outfit of the day #140Outfit of the day #140
Motel clothes dress – Primark flats – Gina Tricot sunglasses

Så er vi snart nået igennem alle mine outfits fra vores USA-tur. Jeg mangler lige et mere udover dette – som jeg havde på til 4th of july i Boston (se billeder fra vores 4th of july HER). Det er også derfor jeg lige sneg det amerikanske flag ind på billedet -det hørte sig ligesom til den dag. Jeg har iøvrigt fået lavet lidt flere indlæg om New York oppe i REJSER/TRAVEL menuen. Der er bla. indlæg om restauranten Risotteria og Carries trappe.

I dag står den, som jeg nævnte igår, på modeuge i København. Jeg har i løbet af aftenen og natten fået det lidt bedre, men jeg var dog ikke 100% på toppen i morges. Så jeg tager lidt senere afsted end planlagt og har derfor misset Benedikte Utzon. Rigtig ærgeligt, men jeg må lure billederne på nettet fra showet. Og så må jeg bare tage det lidt slow i dag, hvis kroppen bitcher. Måske dropper jeg det sidste show i aften, hvis jeg ikke er på toppen. Men ellers lyder planen Veronica B. Vallenes og direkte derefter står den på Stine goya som er det show jeg glæder mig allermest til! Hvis kroppen vil være med til det, så har jeg også Designers Remix senere på aftenen. Jeg regner med at opdaterer live med statusser, billeder osv på både Twitter og Facebook, så der kan i jo følge med, hvis i har lyst 🙂 I kan finde mig på Twitter HER og Facebook HER.

I still have a few outfits left from my trip to USA to show you. This one is from the 4th of july which we celebrated in Boston with friends. Today I’m going to Copenhagen to attend Copenhagen Fashion Week. I’m going to see Benedikte Utzon, Veronica B.Vallenes, Stine Goya and Designers Remix.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfri restaurant i New York: Risotteria