Designers Remix SS12 og generelle trends fra CFW

Outfit of the day #141

Outfit of the day #141Outfit of the day #141
H&M skirt – Gina Tricot blouse – ALDO heels – Tokyo Jane braceletMarc by Marc Jacobs bagH&M sunglasses

“Hvor er du sød – du er jo klædt i OB-farver” var kommentaren jeg igår fik fra Hr. Kæreste, da vi skulle til og smutte ud af døren for, at tage på stadion og se OB-Brøndby. Ahem… det var så ikke liiiiige med de tanker jeg gjorde mig klar inden. Men han synes jeg var sød som “OB-fan” og jeg lod ham blive i troen (at det var planlagt). Hvad vi ikke gør for de kære mænd, hva’? 😉 Sjovt at mænd nogle gange ser noget andet i vores outfits end vi selv gør. Nederdelen er faktisk en rigtig gammel sag – jeg har faktisk ikke haft den på siden jeg havde den på HER for snart 2 år siden. Vildt! Og sikke brun jeg var på de billeder… men var så også lige kommet hjem fra 8 dage sydpå. Tilgengæld har jeg tabt mig siden, da nederdelen er en del løsere i taljen end den var dengang.

Skoene er iøvrigt nye, købt i NYC (en gave fra ham der som mener jeg ligner en OB-fan). De er ægte læder, åndsvagt høje (tror de er mine højeste stiletter til dato – og det siger ikke så lidt… der var også ikke mindre end 3 forskellige fremmede mænd der kommenterede på deres højde inde på stadion) og så var de sat voldsomt meget ned! I får lige bedre billeder her i løbet af ugen.

My outfit from yesterday where I went to watch our local soccer team OB play against another Danish team Brøndby. We won, yay!

31 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Designers Remix SS12 og generelle trends fra CFW