Konkurrence: Vind Casio ur!

Outfit of the day #143

Outfit of the day #143Outfit of the day #143Outfit of the day #143
Guess dress – Edies Eyes blazer – ASOS wedgesASOS clutch – Friis & Company ring

Ihh jeg er en lille stolt odenseaner i dag! OB vandt igår over det spanske tophold Villareal og er nu et skridt nærmere Champions League! Det er altså stort. Jeg opgav min billet igår (Hr. Kæreste har billetter til kampene pga byrådet) til fordel for en af kærestens venner. Jeg kan godt lide at se kampene på stadion og jeg ville rigtig gerne ha’ set kampen igår (især efter at flere af mine venner efterfølgende hed ting som “fedeste stadion oplevelse ever!!” på facebook). MEN… jeg vidste at Hr. Kærestes ven ville sætte endnu mere pris på det end mig, så jeg lød den gå videre.

Nå, men INDEN fodboldkampen der var jeg Hr. Kærestes “+ 1” til noget andet istedet for. Det var nemlig igår, at Odense Blomsterfestival åbnede og tradition tro var der alt muligt åbnings-halløj på Flakhaven med taler, lidt musik osv. Efter åbningen er der altid mad og drikke på Rådhuset til politikere, sponsorer osv og der var jeg Hr. Kærestes date. Sidste år var Prinsesse Marie til at kaste lidt royalt stjernestøv over åbningen, men i år var det “bare”  Ellen Hillingsøe. Not so exciting. Men det var god mad som det plejer at være – var så mæt da vi tog derfra! Måske var der nogle af jer der havde spottet på facebook, at jeg havde tøjkrise. Og det må man sige! Besluttede mig først 40 min før vi skulle afsted. Men det var altså min nye Guess kjole der røg på… som jeg vist heller ikke har vist jer før? Den købte jeg i NYC i et outlet (mind mig lige om, at jeg skal ha’ lavet et indlæg om det outlet til jer!) for sølle 300 kr. Nuvist er lynlåsen i stykker, men det gjorde også at jeg fik EXTRA rabat, så jeg kan ikke klage. Puha hvor jeg sludrer i dag, hva´? Nå, men lynlåsen skal lige fixes… den lappeløsning jeg havde lavet med sikkerhedsnåle og IKKE at tage blazeren af (selvom jeg var ved at dø af varme oppe på rådhuset) er ikke så holdbar i længden. Nogen der kender et godt sted i Odense, hvor man kan få lavet sådan noget billigt? Jeg er iøvrigt vild med strukturen i stoffet på kjolen + de sorte kanter omkring stropperne og i taljen. I kan godt ane det lidt på billederne.

SÅ! Nu ævler jeg ikke mere for i dag. Shit, jeg er i pludre-humør i dag haha. Ha’ en skøn dag! 🙂 PS. Og ja… mit garn skal snart farves. Der bliver bestilt tid i næste uge 😉

My outfit from yesterday where I was Mr. Boyfriends’ “Plus 1” at an opening event for Odense Flower Festival at city hall. Later our local soccer team OB won over the spanish team Villareal – both are fighting for a spot in Campions League. The dress is from Guess and it’s new – bought it at an outlet when I was in New York last month.

32 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Vind Casio ur!