Stephanie hat

Sneak peek på kjolen

Sneak peek på kjolen

Arghhhh jeg havde virkelig ikke lige forventet, at der ville blive trykket på valgknappen i dag selvom valgrygterne har været intense. Men i morges var der ingen tvivl – der ville blive udskrevet valg i dag kl. 11. Jeg vågnede 8.45 fordi min tlf fyldtes med sms’er fra folk der vidste den var sikker. Og efter jeg havde læst de beskeder, så kunne jeg ikke længere sove. Mit vækkeur var ellers først sat til 10.30 (hehe man har vel stadig sommerferie? 😉 ). Men hvor var det alligevel en lettelse og på tide! Det valg har jeg ventet længe på. Har tilbragt dagen sammen med Pernille og lidt andre fra partiet. Har lidt ting jeg skal ha’ lavet inden i morgen, men det bliver inden jeg går i seng, fordi lige nu er jeg hurtigt hjemme og vende for at klæde om til Odense Filmfestivals Awards i aften. Billedet her er et sneak peek på min kjole i aften. Den er så fin! Lover at tage nogle fine outfit billeder.

A sneak peek of my dress that I’m wearing tonight for Odense Film festivals Awards. It’s so pretty!

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stephanie hat