Bergen tips?

Stine Goya SS12

Stine Goya SS12Stine Goya SS12Stine Goya SS12Stine Goya SS12Stine Goya SS12Stine Goya SS12Stine Goya SS12

Jeg var som sagt til modeugen igår og nåede lige 3 shows + aftensmad med søde bloggere inden turen gik hjemad mod Fyn igen. Det show jeg ultimativt havde glædet mig mest til var Stine Goya som denne gang inviterede til en ny kollektion som var inspireret af luftballoner. Stine Goya er (var?) iøvrigt højgravid og har/havde termin i dag fredag. Sikke en powerkvinde der lige stabler et show på benene dagen før hendes termin. Hun gik højgravid ind på catwalken efter showet, så igår havde hun ihvertfald ikke født endnu.

Jeg kan generelt godt lide Stine Goya, men er helt klart størst fan af hendes spring/sommer kollektioner, da de er mere mig mht farver end hendes autum/winter kollektioner. Og igår var endnu et pletskud fra Frk. Goya. Jeg har allerede noteret mig flere ting som jeg bare MÅ eje, når kollektionen begynder at ramme butikkerne næste forår. En af mine helt store favoritter var kjolen på billede 2. Den blev vist i både en maxi version og i en hvor den stoppede omkring knæet. Det var helt klart den kortest version jeg var mest til. Hvis den sidder godt, så SKAL jeg eje den. En anden ting jeg også savler vildt over er den pink buksedragt på det øverste billede. Den er SÅ meget mig. Mine billeder er ikke fantastiske, da jeg virkelig ikke stod særlig godt til showet. Jeg HADER seriøst at være til shows på Rådhuset, da man altid står så dårligt til de shows. Hvis i vil se hele kollektionen, så kan i se den HER. Er i generelt til Stine Goya og hvilke er jeres favoritter?

18 kommentarer

 • Synes det er skønt med noget der fremhæver figuren for en gangs skyld, frem for det oversize hun har en tendens til at lave mest af 🙂 Den gule kjole og kjolen på billede 2 er SÅ fine. suk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • er helt vild med jumpsuitet på sidste billede. den må jeg bare have fat i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Favoritter fra SS12: Gulvang gråbeige kjole med slids (look 8) og pink buksedragt. Og kommer det som nogen overraskelse, at jeg elskede solbrillerne? 😉

  Der er forresten lige flyttet noget nyt ind i min garderobe fra Goyas SS10 kollektion – gæt hvad! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • … hov ups, jeg mener fra SS11, selvfølgelig! Hint: Bianca Jagger…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pjattet med farverne fra denne kollektion
  Buksedragten på sidste billede & den gule kjole på tredje sidste er bare mums!

  De måtte gerne flytte ind hos mig – tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gul kjole og pink buksedragt må gerne flytte herhjem. Lover at tage mig kærligt af dem, lufte dem jævnligt og ae dem blidt på maven hver aften. Gerne straks. Er ikke utålmodig. Bare virkelig trængende….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, den gule kjole er også vildt laber! Haha og god plan… noget ala det jeg også ville gøre 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • PS: @Fie: Er også helt syg med brillerne!! Og de påsyede luftballon applikationer med sten….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi må anskaffe os et venindepar 😀 Synes jeg læste, at de er lavet i samarbejde med Weekday?

   Og suk ja, luftballonerne..! Synes hendes print med luftballoner i Grand Palais, var så fint.. Det ligner noget fra et blegnet fotografi.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  Jeg er slet ikke til dansk fashion!! NY & Paris fashion week is waaaaay better!!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan nu godt lide begge dele – synes bla. Stine Goya har international kaliber! Men jeg er heller ikke uenig med dig… jeg savler oftere over ting fra de internationale designere end de danske. Men jeg vil nu ikke undvære de danske!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bergen tips?