Anne & Sara

TILBAGEBLIK: Juli 2010

TILBAGEBLIK: Juli 2010

Pga mine næsten 3 uger i USA, så havde jeg fuldstændig svedt alt om “Tilbageblik” for juli måned ud. Så den kommer her – lidt forsinket 😉 (Og så kommer den for august i næste uge). I er flere der hver gang efterspørger flere “Dagens” i mine tilbageblik, så fra nu af vil der hver gang være lidt billeder af udvalgte outfits nederst i indlægget. Håber i kan lide det?

Min juli 2010 var en del varmere end den i år (suk – hvor er det dog et nederen vejr vi har!). Både fordi jeg var ude og rejse, men også fordi sommeren herhjemme var ret nice! Vi havde virkelig godt vejr i flere uger og jeg havde allerede en god tan inden vi tog 15 dage til Cypern.

I Juli 2010:

… spiste jeg skøn sommersalat og grillede meget
… rejste jeg til Cypern sammen med 10 venner. Her fik vi badet i det smukke vand, leget munke for en dag og festet vildt (hvor man ofte endte i poolen med havestole og tøj på).
… havde jeg hemmelige møder med Kia om noget som senere endte med at blive til Bloggers Delight.
… købte jeg lidt ting til ferien fra Gina Tricot og ASOS.
passede jeg en skøn lille prinsesse ved navn Alva.
… cravede jeg lækre ting fra Hanne Bloch.

Tag med på tilbageblik for hele måneden HER

Looking back on july last year when the summer was SO hotter in DK than this year. I also went to Cyprus with 10 friends where we had an awesome time!

Outfits Juli 2010:

TILBAGEBLIK: Juli 2010

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anne & Sara