Stine Goya SS12

Veronica B. Vallenes SS12

Veronica B. Vallenes SS12
Inden showstart, hvor der ikke var kommet så mange endnu. Vi var på Hotel Nimb som virkelig er et lækkert sted!

Veronica B. Vallenes SS12
Så er showet startet! Smykkerne til showet var lavet i samarbejde med den norske designer Bjørg. I kan se billeder af smykkerne tæt på HER hos Lotte og Marie som har taget nogle lækre backstage billeder.

Veronica B. Vallenes SS12
Lækre solbrune-bronze modeller -og virkelig lækkert hår!

Veronica B. Vallenes SS12
Virkelig smuk let og luftig nude/peach-farvet kjole der dog kræver et stramt og veltrænet maveskind. Og så kan i forresten spotte et par kendisser der på første række: Model Christel Winther (som har en blog HER) og Camille Jones i den grå t-shirt(som jeg faktisk ekspederede i Gina Tricot for et par uger siden… hun var vildt sød!).

Veronica B. Vallenes SS12
Såååå smuk blå farve! Jeg troede under showet, at det var en buksedragt, men jeg siden læst mig til, at det er shorts og en top. Men er helt vild med farven.

Veronica B. Vallenes SS12
Sorte sommer-nyheder… generelt gjorde mange designere meget brug af sort under modeugen til min store overraskelse. Og tjek lige de seje briller!

Veronica B. Vallenes SS12
Vildt tjekket badedragt! Den ville jeg ikke ha’ noget imod at eje til næste sommer.

Veronica B. Vallenes SS12
Smuk silke kjole i lækker farve som vil være smuk til sommerbrun hud.

Det var et lille udsnit af mine ca. en milliard billeder fra Veronica B. Vallenes show som var det første show jeg deltog i torsdag. Jeg missede jo desværre Benedikte Utzon om morgenen. Veronica’s kollektion var ikke en der slog benene væk under mig, men den var tilgengæld super wear-able og stortset hver eneste stykke tøj var noget almindelig mennesker kunne gå med. Og jeg var helt vild med smykkerne som jo var designet af norske Bjørg. Jeg lagde også mærke til, at mange af de andre gæster kiggede meget på smykkerne. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre om hvad i synes om tøjet her – især fordi jeg har et projekt coming up i løbet af næste uge som jeg synes er ret sejt og spændende. Og det har en connection til den nu afsluttede modeuge. Så fortæl hvad i synes – og gerne specifikt, hvis i har nogle favoritter! I kan se hele kollektionen HER

Jeg slutter modeugen af med at vise jer billeder fra Designers Remix senere, hvor jeg også kommer med mit bud på de trends og farver der vil være næste sommer (i forhold til den danske modeuge).

Pictures from the Veronica B. Vallenes show that I attended last thursday during Copenhagen Fashion Week. I would really like to hear if you have any favorites from this show since I have a very cool project coming up that has something to do with CFW. You can see the whole collection HERE.

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stine Goya SS12