Phunky & Downtown

Hov…

Hov...

… hvad har jeg nu lavet? 😉 Jeg skal nok fortælle mere om destinationen snarest, men kan afsløre at jeg skal ha’ fundet mig en ny bikini og et par nye sandaler inden afsrejsen midt i januar. Wuhuu jeg glæder mig! Tilgengæld er jeg så voldsomt broke resten af året… men det er lykkeligt glemt, når jeg sidder på de strande jeg har set billeder af…

I did a bad, bad thing… just booked a winter vacation in january. I’m going where I need a bikini 😉

36 kommentarer

 • Spændende!! Jeg vil også til de varme lande og slænge mig på pæne strande, suk!! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, jeg vil også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hvis du vejer under 20 kg kan du komme med i min kuffert 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mathilde H

  Gætter på THAILAND!!!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det kan jeg faktisk godt afsløre, at det IKKE er 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne også sagtens bruge sådan en vinterferie syd på! 😀
  – Har desværre hverken pengene eller tiden :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tiden har jeg, da jeg har sidste eksamen d. 18/19. jan – og derefter er der 12 dage til jeg skal møde igen. Pengene kunne jeg sikkert godt ha’ brugt på andre ting, men jeg vil hellere leve lidt stramt de næste 2-3 mdr og så få nogle oplevelser ud af det i januar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ups 🙂 Har også lige bestilt en tur til varmere temperaturer i februar, 3 dage efter jeg forhåbentlig har afsluttet min uddannelse 🙂 Glæder mig til at se hvor du skal hen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Uh hvor skal du hen? Skal nok afsløre det snart 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi skal “bare” en tur til Tenerife…. Egentlig slet ikke et ferie rejsemål jeg nogensinde har overvejet, men der er varme og ikke så dyrt at komme til… Og på det tidspunkt er jeg nyuddannet og ved ikke hvordan det ser ud med job, så måtte økonomien vinde… Selvom en tur til Thailand eller Vietnam ikke havde gjort mig noget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Er ked af at være “lyseslukker”, men du skal nok ikke forvente 30 grader på Tenerife i februar. Vi var på Gran Canaria for 2 år siden i januar og 3 af dagene havde vi 17-18 grader og det stod ned med regn. De andre dage havde vi 22-24 grader. Og Tenerife er desværre koldere end Gran Canaria… bare så i ikke bliver skuffede. Men jeg krydser fingre for jer! Det kunne jo være at i var heldige 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jaeh I know, men der er med garanti bedre vejr end i DK på det tidspunkt. Især hvis vi får sådan en isvinter igen… Så er 20 grader fint i forhold til minus 10 og sne… 🙂 Men kryds lige fingre for os alligevel, bare for at være på den sikre side 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er der HELT sikkert… vi har næppe 20 grader i DK i januar 😉 Så i skal helt sikkert nok føle at i får lidt sommer ud af turen. Og jeg skal nok krydse fingre 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor er du heldig og hvor er det bare en god ide!
  Det må være noget a la Maldiverne eller tilsvarende bountyø…? 🙂
  Jeg ville vildt gerne lokke min hr. kæreste til det samme, men han har ikke optjent ferie i sit nye job endnu og bla bla bla.. jeg håber jeg kan overtale ham! 🙂

  /Mia M

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er en ø, så så langt har du helt ret 😉 Jeg afslører det nok i weekenden 😉 Min kæreste har heller ikke optjenet ferie endnu, men pt har han så meget overarbejde som skal afspasseres og hvis han ikke har det til den tid, så må vi bare leve af lidt mindre måneden efter. Det er jo kun 5-6 arbejdsdage han går glip af eftersom at weekenden jo er weekend. Måske skulle du bruge det argument overfor din kæreste 😉 Det hjalp på min!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej, elsker din blog 🙂
  Ved du arbejde i Gina Tricot inde i byen i odense, og er lige faldet over denne jakke http://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/ccollection-p1.html#product_136202 – Sally biker jacket. Ved du om det er noget i har i butikken? eller kan bestille hjem så man kan prøve den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Emma! Ja, den har vi lige fået i dag i både sort og rød her i Odense. Den er ikke kommet ind i butikken endnu, men bare spørg efter den så henter en af mine søde kollegaer en til dig ude bagfra (hvis den ikke er kommet ind i butikken når du kommer).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ARGHHHHH! Stop så med at bestille alle de rejser.. Jeg bliver helt grøn af misundelse!!! 😀

  Jeg glæder mig til at høre, hvor du skal hen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe sorry!! Men i “kommer med” her på bloggen med masser af billeder og indlæg 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanar Hamid

  Hey var det ikke den rejse, du afslørede på FB for kort tid siden? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jo, det var det 😉 Jer der følger med på facebook har lige et lille forspring her 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh, bare det var mig 🙂 Jeg drømmer også om hvide sandstrande og kulørte drinks!
  Helene fra http://www.minoptik.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hov!!?? 😉 Portugal?? Tenerife? hmmn. Californien? Filippinerne? Mexico?? Åhh, måske dette i virkeligheden blot er egne drømme, haha 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Portugal og Tenerife er ikke så varme på det tidspunkt – vi skal længere sydpå 😉 Min kæreste har været på Filippinerne og den her destination er ny for os begge, så det er det heller ikke. Men Californien og Mexico er ikke dumme bud 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, det lyder skønt, Jeanett! Glæder mig til at høre, hvor du skal hen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg glæder mig også til at fortælle det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh din heldige kartoffel! Jeg gætter på Bali! Det er min egen drømmedestination, så jeg ville elske at se billeder derfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I dette indlæg https://missjeanett.dk/2011/09/3-fra-gina-tricot/#comments, skrev du, at du havde købt to af de tre varer, hvoraf det hurtigt kom frem, at den ene var buksedragten 🙂 Men hvilken af de to andre kjoler købte du? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Årh, jeg har også total rejsefeber for tiden. Har lige været i Tyrkiet for 2 uger siden, lige booket en weekend i Bruxelles i december, og nu er jeg i skiferie tanker.. Men ja, mangler lige lidt tid og penge før det også bliver realitet.. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Uh ja og skiferie er extra dyrt! Jeg er generelt bare mest til varme eller storbyferie – tror ikke jeg har været på skiferie siden 8. klasse. Bruxelles har jeg aldrig været – men det står på min liste 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Phunky & Downtown