Miu Miu perfection

Og turen går til…

Og turen går til...Og turen går til...Og turen går til...Og turen går til...
Pictures: Startour.dk

… Kap Verde! Det er destinationen for vores rejse i januar måned 🙂 Jeg glæder mig helt ubeskriveligt og det har faktisk længe været en destination som har ligget højt på min rejseliste (oh yeah, sådan en har jeg + et løfte til mig selv om at besøge min. et nyt land om året). Det har landet faktisk siden min far foreslog det for os, da vi for 2-3 år siden kiggede på vinter-destinationer. På det tidspunkt havde vi dog ikke råd og derfor blev det til en afbudsrejse til Gran Canaria i stedet. Men den kommende vinter skal det være og rejsen er derfor nu bestilt. For jer der ikke kender til Kap Verde, så kan jeg fortælle at det er et lille selvstændigt land (dog en gammel portugisisk kolloni) bestående af en masse små øer. Øerne ligger i Atlanterhavet et godt stykke sydpå – nemlig ud for Afrikas vestkyst ca. omkring Gambia. Vi skal bo på øen Sal i byen Santa Maria. Fordi landet er så tæt på ækvator, så er der varmt året rundt. Om vinteren er der ca. 25 grader og om sommeren ca. 30 grader (så det svinger ikke så meget). Det regner mest om sommeren, men sammenlignet med DK regner det nærmest ikke. Strandene er smukke med smukt hvidt sand og turkisblåt vand. Just the way I like it! Vandtemperaturen i januar er iøvrigt ca. 23 grader… perfekt!

Rejsen er booket igennem Star Tour, da det lige med denne destination ikke kunne betale sig at sætte det hele sammen selv. Flybilletterne er simpelthen så dyre, fordi det ikke er et sted folk flyver særlig tit. Så rejsen ville stortset koste det samme om vi bookede selv eller igennem et rejseselskab. Selve hotellet vi har booket ligger nærmest på stranden (i kan skimte havet ude til venstre på billedet med poolen) og der er 400 m til byens centrum. Vi skal bo i vores egen bunglow (se det nederste billede) og hotellet har to pools (en med klor og en med saltvand). Desuden har den ene pool en nedsænket bar, så man kan svømme hen og få sig en drink nede i vandet 😉 Åhhh hvorfor skal jeg ikke afsted i morgen? Nå, nu har jeg ævlet nok… jeg gemmer lidt mere om Kap Verde til når vi kommer lidt tættere på. Glæder i jer til at se billeder derfra? Og er der nogen af jer der har været der? For så må i da meget gerne komme med gode tips! Jeg kender nemlig ingen der har været der før.

Og så skal jeg ha’ købt nyt badetøj og flade sandaler inden afgang. Pønser lidt på en sort stropløs badedragt. Det kunne se chic ud! Fordi bikinier har jeg tusinde af i forvejen…

I just booked a winter holiday to Cap Verde. Please be january already!

36 kommentarer

 • Katrine

  NICE…. er kun liiidt misundelig 😀 Ville selv rigtig gerne til Kap Verden – men desværre kan vi ikke komme dertil den periode hvor vi har planer om at rejse her til vinter 🙁 Træls – så det bliver nok Egypten i stedet 😀 Meeeen der skulle jo også være dejligt nok hehe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hvorfor kan I ikke komme dertil på det tidspunkt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Det kan vi ikke fordi der kun går afgange onsdag og torsdag, og vi skal rejse enten søndag, mandag eller tirsdag hvis det skal passe ind i vores kalender 😀
   Meeeen så bliver det Kap Verden en anden god gang – og Egypten denne gang 😀
   Lige meget hvad bliver det godt med noget sol og varme til den tid

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh okay… ja, det betød ikke noget for os, så vi tog bare den afgang, hvor billetterne var billigst 🙂 Ja, Egypten er også fint der – men det er desværre lidt ustadigt på det tidspunkt ligesom Gran Canaria. Sidste år i februar havde de oversvømmelse i nærheden af Sharm El Sheik, fordi der kom så meget regn. Og så turde vi faktisk ikke Egypten igår, fordi det ikke er så lang tid siden der sidst har været ballade der. Det er vildt ærgeligt, fordi Pyramiderne står MEGET højt på min liste over ting jeg gerne vil se. Men tilgengæld er rejserne generelt en del billigere på det tidspunkt end Kap Verde er.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jette nørrelund

   Det lyder som mit hotel du beskriver – og jeg glæder mig også helt vildt. Til februar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh snyd! Det gad jeg godt igen 🙂 Rigtig god tur!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor der det fantastisk ud!
  Når jeg engang får råd, vil jeg helt sikkert også gerne derned af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg glæder mig også vildt til at se det “live” 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • stine

  hold da kæft hvor ser det lækkert ud!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, Jeanett – lucky lucky you! Jeg er sikker på det bliver en fantastisk tur og jeg er kun lidt misundelig.
  Faktisk har min Hr. Kæreste og jeg lige fået lavet en rejseopsparingskonto, eller det vil sige- jeg har oprettet en og fik heldigvis overbevist ham om at det var en god ide.

  Det der med at lokke ham til at holde fri, som du ellers kom med gode fifs til, er ikke helt lykkes endnu, men jeg tænker vi kan starte med en forlænget weekend til et sted jeg ikke har været endnu. Jeg ville gerne til Edinburgh, men Hr. Kæreste foretrækker Berlin, som ingen af os har set endnu, af uransagelige årsager! Så måske det bliver årets sidste storbyferie.

  Tak for god rejseinspiration generelt! 🙂

  /Mia M

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Sådan Mia!! Den opsparing er jo et skridt i den rigtige retning 😉 Edinburgh har vi også snakket om før, men Berlin har jeg besøgt 3 gange nu og den siger mig ingenting (tilgengæld elsker kæresten byen). Men jeg gider ikke Berlin selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det lækkert ud!! Er kun en lille bitte smule misundelig.. eller måske ret meget! 🙂
  Glæder mig SÅ meget til at se billeder dernede fra – så må jeg bare drømme mig lidt væk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg glæder mig også til at blogge derfra! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  Ja det ser godt nok lækkert ud!! Hvor meget måtte I give, og hvor længe skal I være afsted?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Vi har givet ca. 13.000 kr for 8 dage (for 2 personer). Det er ikke ligefrem billigt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh stranden ser total fantastisk ud 😀 Så kan man godt forstå, hvorfor du gerne vil af sted i morgen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg glæder mig så meget til at sætte mine fødder i det sand på billederne…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er jeg misundelig 🙂 Jeg vil også på ferie til de varme steder til januar 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow! Hvor ser det fantastisk ud! Må jeg spørge hvad i har givet for billetterne?

  Men hold op hvor er i bare heldige:) Er meget misundelig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ca. 13.000 kr for 2 personer 🙂 Og prisen er inkl morgenmad.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det lækkert ud! Jeg har også haft en plan, om at besøge et nyt land hvert år, men de senste år er jeg blevet hjemme.. Der skal nemlig spares op til en god lang tur til New Zealand, hvor landet virkelig skal opleves! Glæder mig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Uh New Zealand lyder også som en kæmpe oplevelse!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Uhh det ser godt ud. Havde selv planer om en tur til Kap Verde for et par år siden, men hørte fra andre at det skulle blæse ret meget (super sted for surfere), så i stedet blev det Indien, Goa, hvilket klart kan anbefales. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det blæser også mere end man er vant til på andre feriedestinationer, men det går nok. Det er jo ikke koldt af den grund 😉 Vi har også kigget på Goa før (sidste år, hvor det så endte med Dubai i stedet for). Og synes bare ikke deres strande ser særlige pæne ud? Er ikke så meget til det der brun-orange sand.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert:-)
  Kiggede på det for et par år siden, men kom ikke lige afsted!!
  Vil gerne hører mere om din rejseliste til inspiration;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Så får du ihvertfald mulighed for at kigge med i januar 😉 Jeg har ikke en nedskrevet liste med en 1. plads, 2. plads osv – den er i mit hovede. Men har konstant et par ideer til den næste sommer-vinterferie, et par ideer til den næste sommeferie, næste storbyferie osv. Og så har jeg selvfølgelig også et par steder som jeg VIL besøge både verden og i europa indenfor de næste par år. Jeg kan da “afsløre”, at Rom, Lissabon og Prag er på storbyslisten. Egypten, Indien og Thailand er på sommer-vinterferierne og en masse græske øer er på sommerferie-listen. Desuden snakker vi også en del om mere USA – bla. Florida, nogle af naturparkerne og NYC igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, hvor ser det skønt ud! Glæder mig til masser af feriebilleder 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg glæder mig også helt vildt – også til at blogge derfra 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øij, hvor skønt! Misundelse herfra:) Det vil jeg glæde mig til at høre meget mere om;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh du behøver da ikke være misundelig med den rejse du lige har været på smukke 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej,

  Jeg faldt lige over det her sted! vi står nemlig også og skal til kap verde lige om lidt:-) vi er godt nok også spændt på hvordan der er:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hej Louise. Spændende, hvornår skal I afsted? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Ellehauge

  Hejsa. Må jeg spørge hvad hotellet hed og om det var børnevenligt? Vi overvejer nemlig tur dertil i november. Har ladet mig fortælle, at det blæser meget dernede. Er det rigtigt? Mvh Lisbeth

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hej Lisbeth! Hvis du kigger oppe øverst i min menu, så kan du under det punkt der hedder “Rejser/Travel” altid finde anmeldelser af de hoteller, restauranter osv så jeg oplever på mine rejser. Her kan du også finde navn, anmeldelse, masser af billeder og et direkte link til hotellet her 🙂
   Og ja, det blæser rigtig meget. Men det er ikke noget der gør noget, andet end at det laver nogle ret vilde bølger, så børnene skal man virkelig passe på hvis der bades i havet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miu Miu perfection