Besøg min webshop!

Outfit of the day #145

Outfit of the day #145Outfit of the day #145Outfit of the day #145
ASOS dressAldo heels – Gina Tricot earrings

Alt gik lidt hurtigt efter valgaftenen, da jeg den følgende dag skulle direkte til KBH til Lanvin åbning, så til SÅ hyggelig middag med de bedste venner i verden og derefter til Bergen lørdag. Så jeg nåede ikke rigtig at planlægge nogen indlæg til jer, sorry! Men der er gratis, velfungerende og hurtigt internet på hotellet – fantastisk! Så i skal nok få normal blogging fra nu af 😉

Jeg behøver selvfølgelig ikke at nævne, at jeg var mere end glad torsdag aften. Jeg var virkelig den slags glad der kan føles helt, helt ind i maven. Og fredag morgen var smuk… vågnede op til nye tiden og med solen lige i ansigtet. Jeg tror, at jeg var høj bare af glæde! Jeg ville jo egentlig ingen steder på selve valgdagen pga alt det pis med festen i KBH, men så begyndte Hr. Kæreste at plaaaaaaage. Han lavede hundehvalps-øjne og slyngede alle de rigtige bemærkninger afsted (fx “Den her aften VIL jeg opleve sammen med dig” og “Det ville bare være så forkert hvis vi ikke var sammen i aften”). Og så smeltede jeg (lidt pga hans charme og lidt pga feber). Og tog derfor afsted i dette outfit… med ca. 14 kg make-up i hovedet. Jeg måtte jo skjule at jeg faktisk ikke var på toppen. Kjolen er jo den fra ASOS som jeg købte for ikke så lang tid siden. Den er ganske normal i størrelsen til jer der spurgte 🙂

My outfit from the election night on thursday. The dress is new and it’s from ASOS 🙂

(Dette indlæg indeholder affiliatelink)

bloglovin

34 kommentarer

 • Gry

  Jeg forstår din kærestes plageri: Alle burde feste den aften 🙂 Dog kunne rød bloks flertal godt have været lidt større, synes jeg, hehe.
  Du så godt ud, Jeanett. Håber, festen var god.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den kjole er simpelthen så fin! Og så må jeg indrømme, at jeg også sov ekstra godt natten til fredag 🙂
  Helene fra http://www.minoptik.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie

  Hvor ser du smuk ud 🙂

  /Natalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den fed den kjole, det var godt du købte den for du ser helt fantastisk ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Super fin kjole, og MEGA nice hår? Klær’ dig utrolig godt med håret sådan der!!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville ikke kunne gætte på at du var syg, utroligt hvad makeup kan. Jeg var også i vældig højt humør torsdag aften.

  Lækker kjole, men ikke i mín størrelse. Selv er jeg vældig glad for asos curve. Kvalitetet er et hak bedre end H&M.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh hvor er du sød! Men make-up kan også gøre meget 😉
   Ja, jeg har også en veninde der er super glad for ASOS Curve – de laver faktisk ret fedt tøj og det virker som om de “forstår” den mere curvy kvindes krop ret godt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  wow du ser godt ud. lækkert hår og lækker kjole! igen wow

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du smuk i den 🙂 Den er jo bare skabt til dig 🙂
  Fantastisk at rødblok vandt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claire

  Bliver lige nød til at smide en kommentar om min reaktion på dette indlæg.

  Min kæreste og jeg sidder med hver vores computer, og jeg tjekker som altid en masse blogs igennem, idet jeg rammer din, udbryder jeg højlydt ‘GUD, hvor er hun bare smuk’, så selv min kæreste bliver forskrækket 🙂 Han spørger hvem det er, og jeg svarer dit navn – som om han så selvfølgelig ved hvem du er … Men sådan er det jo med jer bloggere – vi læsere føler jo at vi kender jer 🙂
  Med det sagt, vil jeg gerne takke dig for en skøn blog, som jeg nyder at følge med i.

  – Claire

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhhhhhh <3 Hvor er du sød!! Tusind tak! Og jeg kender godt det der med at man føler man kender alle de bloggere man læser – jeg har også før bare kastet om mig med blogger-navne overfor min kæreste der var mindst lige så udforstående haha. Men han er ved at lære det i takt med at han har mødt bla. Katrine K, Mikkel og Christina (Passion).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan må du gerne se ud på vores næste date, pigelil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Nielsen

  Synes alle i blogland er røde!
  Jeg sov forfærdeligt natten til fredag.. Men Demokratiet har jo talt.
  Nyd Bergen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det tror jeg faktisk også blogland er… altså overvældende røde. Det er mit indtryk. Der findes dog blå bloggere også! Men generelt stemmer unge kvinder jo også mere rødt end de stemmer blåt, så det er egentlig (statistikset) logisk nok 🙂

   Og tusind tak – det er dejligt med en lille miniferie 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg sov også ganske forfærdeligt natten til fredag, så du er ikke alene 🙂

   Arh, link var forkert så man bliver sendt et meget underligt sted hen.
   Det går jeg altså ikke lige ind for om man trykker videre eller ej 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe jeg slettede bare den med “blogpot” (haha!) og udgiver kun denne, så det behøver du ikke tænke på 😉 Og det er helt okay at vi ikke er enige – der skal der være plads til både her på bloggen og i Danmark 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helt enig 🙂
   Synes det er rart med en god tone. Min facebook har i hvert fald ikke været sådan under valget.

   Haha, ja det var sgu lidt uheldigt, men også meget morsomt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har bare ladet være med at gå ind i nogen diskussioner på FB, da mine venner alligevel godt ved hvad jeg mener og ikke så nemt kan rykkes på. Desuden er mine venner overvældende røde, da en del af dem er fra de politiske kredse vi er kommet i de sidste mange, mange år. Så der er ikke vildt mange at diskutere med 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanar Hamid

  Kjolen er fandme flot!! Flottere end på hjemmesiden 😉 Makeup er vidunderligt, specielt når man er syg 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  SHIT – EN LÆKKER KÆLLING!

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Johansen

  Hvor ser du bare flot ud! Smuk kjole og lækkert hår! Jeg kunne godt tænke mig at høre, hvordan du får det til at falde så flot?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Du ser drøngodt ud – jeg er DYBT misundelig på dine stænger! God bedring, hvis du ikke er helt frisk allerede. 🙂

  – AS

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Besøg min webshop!