First impressions of Bergen

Outfit of the day #146

Outfit of the day #146Outfit of the day #146
Gina Tricot dressASOS jacketMarc by Marc Jacobs bagTokyo Jane bracelet – YSL ring – Primark flats

Outfittet her er fra igår aftes, hvor vi var i en eller anden Loge her i Bergen til underholdning, pindemadder og vin med Bergens borgmester (som stod og gav hånd til os alle da vi ankom… ærgeligt at han er hvad der svarer til en norsk DF’er). Jeg havde taget kjole på for at virke nogenlunde dressed up, men lod de høje sko blive på hotelværelset, da stortset hele Bergens centrum er belagt med brosten (som i også kan se her på billederne). Hvilket ikke er optimalt til høje sko. Kjolen er iøvrigt ny og er fra Gina Tricot. Jeg viste den i dette indlæg, hvor mange af jer rigtigt gættede, at det var denne kjole og buksedragten der var kommet med mig hjem at bo. Jeg kan virkelig godt lide farven og den er rigtig behagelig at have på.

My outfit from yesterday here in Bergen, Norway where we had an unformal dinner with the mayor of Bergen. My dress is new and it’s from Gina Tricot.

16 kommentarer

 • Camilla

  Dejligt outfit 🙂
  Jeg overvejer at købe den læderjakke, du har på. Må jeg spørge hvilken størrelse, du har?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det må du 🙂 Det er en UK12 – hvilket svarer til en lille 40/stor 38. Desværre tror jeg kun de har den brune udgave tilbage – bare så du er klar over det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Endnu en gang giver du mig lyst til at købe et stykke tøj efter at have set det i et af dine outfits. Jeg har set kjole på Gina Tricots hjemmeside og den sagde mig INTET, men nu hvor jeg ser hvordan den ser ud i virkeligheden, er den jo overdrevet smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna To

  farven er godt nok flot i virkeligheden, meget flottere end på det billede der er på Gina Tricots hjemmeside, rigtigt efterårs farve:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er et super fedt sæt sammen. I just love it! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • VILDT flot kjole! Foxy lady 😉
  Jeg leder efter en rød kjole, måske det faktisk kunne være denne her?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hvor ser dit hår bare skide godt ud..!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser rigtig godt ud, og den er virkelig flot den kjole! Jeg har godt været i Bergen for et par år siden, godt nok kun for en dag inden vi tog videre.. Men ja det er ikke en by til høje hæle, det lærte jeg på den hårde måde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Dette er simpelthen et af mine ynglingsoutfits, som du har haft på. Gid vi kunne se dig i den kjole endnu en gang. Jeg er helt vild med den! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak – mon ikke jeg hopper i den igen til efteråret 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

First impressions of Bergen