Bloggers Delight & Valg

TILBAGEBLIK: August 2010

TILBAGEBLIK: August 2010

August måned 2010 startede på Cypern for mit vedkommende, da jeg stadig sad på den smukke, skønne ø med en masse venner, da kalenderen skiftede fra juli til august. Ellers havde jeg en travl måned med en masse sjove ting på programmet – bla. event med Prinsesse Marie i Odense, blogger-events i KBH, modeuge og så den lidt mindre sjove ting: skolestart.

I August 2010:

… var jeg fortsat på Cypern. Jeg nød blandt andet den smukkest pinic jeg til dato i mit liv har oplevet og hoppede i det smukke blå hav fra en båd. Stadig min bedste ferie uden sammenligning!
… bagte jeg banankage. Find opskriften HER
… fik jeg mit første bistik ever. Shit det gjorde ondt og det så knapt så pænt ud i dagene efter (se billedet til venstre under den grå kjole).
… var månedens køb secondhand Moschino bælte, ruskinds wedges fra Asos, Gina Tricot blå kjole + skull cardigan, nude Topshop heels, ny skoletaske, maxi kjole fra Gina Tricot, Primark blomsteret flats og ikke mindst min elskede YSL arty oval ring. SHIT, jeg fik shoppet i august sidste år!
… var jeg til store launch på H&Ms nye og første Home butik. Super hyggelig aften med masser af søde bloggere og champagne 😉
… var jeg til 26-års tjek for HPV-virus og celleforandringer. Det var mit 2. tjek og alt var som det skulle være. Så kom afsted piger!
… deltog jeg i min 2. modeuge og foruden shows var jeg til cocktail-hygge hos Friis & Co og til launch på Szhirleys line for Just Female (hvor jeg tog smug-billeder af Saseline til sidstnævnt. Sjovt at hun nu her et år efter er en del af samme netværk som os bloggere. Det tror jeg ikke, at jeg havde regnet med for et år siden!).
… købte jeg mit missjeanett.dk domæne! (Det kom dog først i brug nogle måneder senere)
… var jeg til Torsdagskoncert i Kongenshave hvor det var Medina der var på programmet.

Outfits August 2010:TILBAGEBLIK: August 2010

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggers Delight & Valg