Random cravings #1

Happy Birthday + Bad Romance

Happy Birthday + Bad RomanceHappy Birthday + Bad RomanceHappy Birthday + Bad Romance

Jeg bloggede for noget tid siden om de super fine glimmer-neglelakke fra Deborah Lippmann (her). I mellem tiden har jeg været så heldig, at få 2 af dem af Dianna som har colorboost.dk (som også er fynbo, wuhu! 😉 ). Jeg valgte selvfølgelig Happy Birthday og Bad Romance, som var dem jeg var mest vild med. Happy Birthday er sgu fest på neglene! En smuk blanding af forskellig farvet glimmer i en klar, gennemsigtig lak. Den bliver perfekt til nytår og andre fester i den kommende tid. Bad Romance er mørke lilla (næsten sort) lak fyldt med lilla glimmer stykker. De er begge ret nemme at påføre (dog skal man bruge lidt extra tid på Happy Birthday, hvis man gerne vil have glimmeret til at dække ens på hele neglen) og eneste minus er at de begge tørrer lidt langsommere end normale lakke. Jeg vil gætte på, at det er pga glimmerstykkerne. Men udover det er de virkelig skønne! Bad Romance ryger allerede på i weekenden, hvor jeg skal være mit super alter ego til min kærestes “Superhelte/superskurke fødselsdagsfest”. Hvem jeg skal være afslører jeg inden weekenden 😉

Jeg har iøvrigt fået lov til at dele en rabatkode til Colorboost.dk med jer. Hvis I bruger koden missj så er der fri fragt. Den skulle gerne gælde resten af året 🙂
I kan finde alle deres Deborah Lippmann lakke HER.

I just got these 2 new Deborah Lippmann nail polishes. Happy Birthday and Bad Romance – I love them both!

46 kommentarer

 • Chili

  Ud fra farven på lakken gætter jeg på, du skal være Batwoman!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, de er SÅ lækre!! Men er de ikke mega ubehagelige at have på, når de er så ujævne? Jeg kunne bare forestille mig at man nærmest ville kradse sig på dem og at de ville rive i håret, hvis man kørte hånden igennem håret.

  God dag. 🙂

  Vh. Cæcilie Sofie
  http://somethingsalt.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg prøvede netop nu lige at rode mig i håret til ære for dig 😉 Og nej, neglen hang ikke fast 🙂
   Og jeg synes slet ikke de er ubehagelige. Mht ujævne, så er det nok Happy Birthday der er mest ujævn.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elise

   Et lille tips. Overlak! Så risikerer man heller ikke at pille i de små glimmerstykker hvis man skulle have den slags tendenser…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, rigtig godt tip 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det sødt af hende af give sådan en fin gave!
  – Er forelsket i den multi farvede version “happy birthday”

  Håber jeg engang kan få fat på den 🙂

  http://itsmypassions.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig begge to nogle fede farver. Desuden giver jeg dig ret – Happy Birthday ville være perfekt til nytår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det er vist den perfekte nytårs-neglelak 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina Kjoelhede

  Uha, elsker den der Happy Birthday!
  Men jeg har noget lignende fra Essie, hvor der er en masse glimmer i – ja, den ligner faktisk meget ‘Happy Birthday’. Men når jeg skal have den af med neglelakfjerner, så vil det bare ikke af! Glimmeret bliver ved med at sidde fast på neglen og flænser egentlig bare min vatrondel. Sker det samme med ‘Happy Birthday’? 🙂 For ellers vil jeg gerne invistere i en Deborah Lippmann 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Uh hvad hedder den fra Essie? Den vil jeg da meget gerne se 🙂
   Nej den flæser også vatrondellen lidt, men det tror jeg simpelthen ikke du kan undgå med glimmer-neglelakke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabrina Kjoelhede

   Den hedder bare ‘Essie nail art Speciel effect! topper’.
   Jeg købte den da jeg var i ungarn, så ved egentlig ikke helt hvor man får den henne 🙂

   http://kjoelhede.blogspot.com/2011/07/essie.html Der er et par billeder af den i det her indlæg 🙂
   Og tak, jeg tror jeg vil overveje at købe ‘Happy Birthday’ eller den med guldglimmer! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Er du sikker på den er fra Essie? Der står nemlig “Essence” på den, og ikke Essie 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabrina Kjoelhede

   For dævlen da.. jeg tror min middagslur gjorde mig rigtig forvirret der! Min fejl 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha det kender jeg godt 😉 Men den er fin alligevel! Og ja, virkelig tæt på den her fra Deborah Lippmann

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  De ser godt nok fine og festlige ud:) Jeg kunne egentlig godt tænke mig et indlæg om dit hår, hvis du har lyst til at lave sådan et altså. Hvad gør du f.eks. ved dit hår, produkter og farver du det? Synes nemlig det er ret lækkert:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Catwoman!!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine D

  Happy Birthday er jo et must til nytårs aften! Iih altså hvor er de fine. Jeg har også en glimmer neglelak, der ligger jeg en topcoad over så den ikke skal kradse sådan. Det kan godt være et problem med strømpebukser fx.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Uh godt tip! Det er hermed givet videre 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wooooow til neglelakken Happy Birthday!!!

  http://mlaekkerier.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Woooow til neglelakken Happy Birthday!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Orv! Fine lakker – Jeg er også lidt vild med Happy Birthday, dog må jeg lade den være, synes at prisen er lige i overkanten af hvad jeg generelt vil give for en lak 🙁
  Men hvis der voksede et pengetræ eller fem på min altan… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Synes du? Jeg synes prisen er helt okay, da jeg oftest synes at billig-neglelak som Depend også er derefter når det kommer til holdbarhed. Men min smertegrænsen er også omkring 150 kr. Nærmer vi os 200 kr, så synes jeg også det bliver for dyrt for neglelak (synes fx ikke Chanel er 180 kr værd).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har endnu ikke oplevet at pris og kvalitet decideret har hængt sammen, men nu hedder min smertegrænse også 100kr for neglelakke.
   Har haft neglelakke fra depend og Yves Rocher (dem der jævnligt koster 15kr), der har holdt langt bedre end GOSH og L’oreal lakkene, også når jeg ikke har anvendt under og/eller overlak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   GOSH synes jeg virkelig også er dårlig mht holdbarhed – men ved Essie synes jeg fx at der er langt bedre holdbarhed end ved mange af mine andre neglelakke. Det mærke jeg nok har oplevet holder bedst er Sally Hansen. Jeg havde mine hvide neglelak på derfra i over en uge før der røg den første flig af. Mener jeg gav 120-130 kr for den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker også happy birthday. Har den selv, men har kun haft den på en enkelt gang. Har aldrig oplevet en neglelak der var så svær at få af! Brugte flere timer på det, og prøvede alle tricks. Så den er aldrig kommet på igen, den er ellers pæn! 🙂

  Sisselykke.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, den er lidt sværere pga glimmerstykkerne, men det er nu generelt for alle glimmer-lakke og ikke lige et specifikt problem med Deborah Lippmann. Et lille tip kan være at bruge en vatpind i sted for vatrondeller, når man prøver på at fjerne lakken 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elise

   Hej, jeg er agent for Deborah Lippmann i DK. Min erfaring er at “Stripper To Go” fra Deborah Lippman, som er en neglelakfjerner i form af en lille engangs”hætte” gør det en hel del lettere at fjerne glimmerneglelak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hej Elise! Tusind tak for tippet – det vil jeg da helt sikkert lige kigge nærmere på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • nej hvor er de super fine kender slet ikke til mærket så det skal da lige tjekkes ud, har egentlig ikke brugt neglelak i en lang periode da jeg dengang arbejde hos en bager og hverken måtte ha neglelak eller kunstige på. da jeg så stoppede gik jeg over til kunstige men nu skal det der med neglelak for alvor tages op.. så fedt indlæg ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak – er glad for at du kunne bruge det 🙂 Det er et rigtig lækkert mærke som har virkelig mange farver og glimmer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Jeg har lige selv bestilt neglelak derinde fra, men er der nogen der ved hvor lang en leveringstid der er :D?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ÆLSKER den multi-farvet neglelak!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Hvor i odense kan man købe dem ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ingen steder i Odense 🙁 Du skal ha’ fat i dem på nettet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh savle! Vil så gerne have ‘happy birthday’, men den er lidt dyr og har allerede et par stykker på vej fra eBay 😉 men ihhhhhh den er pæn!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Taget i betragtning af hvor flot den er på (og rimlig holdbar! Har haft min på i 4 dage nu og først i dag er der røget lidt af), så synes jeg den er alle 148 kr værd 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Super fede lakker! Jeg har selv lige modtaget “Happy Birthday” og “Lady sings the blues” fra colorboost.dk, og glæder mig SÅ meget til at få dem brugt!

  .. Og forresten, tak for en fantastisk blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh fedt! Lady sings the blues ser også rigtig cool ud. Og mange tak for de søde ord 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Random cravings #1