Superhelte party

Marc har fået en lillesøster…

Marc har fået en lillesøster...Marc har fået en lillesøster...Marc har fået en lillesøster...

Ham der Marc (tasken 😉 ) har fået sig en lillesøster! Jeg har lige siden jeg i foråret fik min Marc Jacobs taske vidst, at jeg også meget gerne ville eje pungen fra samme serie. Jeg har i 2 år nu haft en pung fra Pieces (som gik i stykker efter jeg havde haft den en måned) og har længe ønsket mig en pung af bedre kvalitet, så Marc Jacobs var det oplagte valg. Jeg ville dog ikke have pungen i sort (lige som tasken), da jeg synes det ville blive for matchy-matchy. Først var jeg ude i en grå model (mener farven hed “Smoke”), men jeg faldt hårdt, da jeg så denne her farve. Den hedder “Dirty Martini” og den har både grå og grønne undertoner. En fed, men alligevel forholdvis klassisk og brugbar farve. Inden i er der plads til en masse kort (ALLE mine kort kunne faktisk være der – og jeg har altså mange!), møntrum med lynlås og andre lommer til visitkort, NemID osv. Læderet er iøvrigt så lækkert… jeg har allerede siddet og nusset den længe. Modellen hedder Classic Q Vertical Zip Wallet og ligger til ca. 1147 kr. Husk der kommer told og moms oven i, men begge dele kan forud betales på Shopbop’s side, så man i sidste ende slipper for de 150 kr PostDK tager i gebyr for at “behandle” jeres toldsag.

20% koden jeg brugte er desværre udløbet nu, men jeg fandt den på Shopbop’s facebookside som i kan følge HER. I kan også følge deres blog HER.

EDIT: Og indlæggets titlen har lige fået en ny betydning… min bedste veninde Kat er lige blevet mor til en smuk og helt perfekt pige i dag. Har haft våde øjne og klump i halsen siden jeg modtog sms’en.

Sponsoreret indlæg

22 kommentarer

 • Århhhh den er fantastisk!! Ihh er misundelig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, den er SÅ lækker! Sidder og nusser den lige nu hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en dejlig familieforøgelse 🙂
  Har selv lige modtaget et par ting fra dette skønne mærke!

  http://itsmypassions.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, ham der Marc J laver sgu nogle fine ting 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvor betaler man moms og told på siden kan ikke finde ud af det?

  Når postmanden (: så kommer skal man så betale noget eller ikke? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det gør du til sidst, når du når til betaling 🙂 Nej, hvis du gør det derinde, så skal du ikke betale noget når han kommer med pakken

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er rigtig fin – og skøn farve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • heldig heldig heldig.. har selv en marc by marc jacobs taske og den er bare så lækker brugte også de første par dage bare på at nusse den.. ja vi har jo alle vores særheder men det er bare skønt når kvaliteteten er i top… misundelse er en grim ting, men ak ja indrømmet jeg er misundelig vil også gerne have en pung derfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe sjovt vi nusser vores ting fra Marc J 😉 Men det er virkelig også noget lækkert læder!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med den lille ny! Både den ene og den anden;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ihh hvor er den fin!!! Nu har jeg jo også tasken, så jeg er jo nærmest NØDT til at lade mig inspirere af dig 😉
  – Og FLOT farve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • http://helloamalie.blogspot.com/2011/11/baby-marc.html

  -tror vi har samme smag på det punkt 😉 gid det var mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej, hvor sjovt! Og lige den samme farve 😉 Men den er virkelig også lækker!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Mums! Marc Jacobs laver altid så fine ting.. Går og leder efter en ny taske – overvejer om man ikke skulle investere i en fin Marc J 🙂

  http://rosesand.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, de laver fantastiske ting! Jeg er meget glad for min taske, så det kan bestemt anbefales 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Rigtig fed pung og er vild med farven! Har selv for nylig fået en Marc Jacobs pung i fødselsdagsgave. Den hedder Classic Q Wristles, dog købte jeg den i sort 😉 Hvis i ikke vidste det endnu, kan jeg fortælle, at der er åbnet en Marc by Marc Jacobs butik i Århus i Latinerkvateret. Jeg kan helt sikkert anbefale at tage ind og kigge! God service, tasker, punge, tilbehør til bærbar, iPad og iPhone samt tøj, sko og smykker. Der er masser at vælge imellem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak for tippet – det er hermed givet videre til mine århus-læsere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  He he troede bare det var mig der var underlig at nusse min marc taske;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Superhelte party