Og turen går til...

Outfit of the day #147

Outfit of the day #147Outfit of the day #147
Calvin Klein dress – D&G watchFriis & Company heels – Marc by Marc Jacobs bagRay-Ban sunglasses

Det er vist ved at være noget tid siden vi har haft et dagens outfit her på bloggen, så det var på tide der kom et igen! Jeg kom samtidigt også i tanke om, at jeg slet ikke har vist jeg de 2 kjoler fra Calvin Klein som jeg købte i NYC. Denne er den ene og jeg købte den i et outlet til kun 300 kr. Jeg gik bevidst efter noget ret klassisk som jeg ville kunne bruge til meget og i mange, mange år. Den er jo ikke specielt ground-breaking, men den er bare lækker. Man kan tydeligt mærke at der er forskel på stoffets kvalitet i forhold til mange af mine andre kjoler. Den virker også “tungere” på en måde. Det var også den her jeg havde på HER (men det var bare ikke så tydeligt). Solbrillerne er iøvrigt nye, men mere om dem i et indlæg snart…

Outfittet er fra i dag, hvor jeg har været på stadion med Hr. Kæreste. Dejligt med gratis mad og masser af cola, da jeg er lidt brugt i dag efter en sjov nat med nogle gode venner. Der røg blandt andet en del Möet champagne indenbords, da vi fejrede venners specialeaflevering og nyt job.

My outfit today 🙂 I bought the dress while I was in New York this summer.

13 kommentarer

 • Jeg er vild med kjolens klassiske snit, og farven på skoene – super fint outfit 🙂
  Helene fra http://www.minoptik.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig en flot kjole, søde Jeanett 🙂 Den er et fantastisk supplement til en god basisgarderobe, og det er altid rart at have nogle sager, hvor man kan mærke, at kvaliteten er i top.
  Er pjattet med, at du har taget grønne sko på til den 🙂

  /Stine
  http://mereglimmer.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det var også det der gjorde at jeg købte den. God klassisk og god kvalitet! Og tak 😉 Tænkte de lige kunne gøre outfittet lidt mere spændende!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øj, jeg synes godt nok også, at kjolen er fin! (: Det var det første jeg tœnkte, da jeg så øverste billede (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Stine! Ja, den er ret klassisk så den er ret brugbar synes jeg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Jeanett,
  Jeg tænkte jeg lige ville skrive, da jeg efter jeg har læst 18 sider af din blog, føler vi har en masse til fælles. 🙂

  Vi begge elsker at blogge, elsker NYC/USA, har gået i skole på Munkebjergvej, bliver inspireret af samme stil og meget meget mere.

  Desuden bor jeg også i Odense (eller lidt udenfor), men jeg synes det kunne være rigtig fedt at mødes på et tidspunkt, hvis du kunne tænke dig det. 🙂

  MVH Michelle Nielsen // michellefriis.blogspot.com
  Kig endelig forbi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du altså flot ud Jeanett 🙂 Desuden glæder jeg mig til at høre mere om dine fine nye solbriller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er kjolen bare fab!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den klæder dig så godt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og turen går til...