Hjælp mig med mit projekt

Outfit of the day #150

Outfit of the day #150Outfit of the day #150
ASOS jeansH&M Trend knit – ASOS jacketJeffrey Campbell boots

Jeg synes det var ved at være nogen dage siden I sidst havde fået et dagens, så her er hvad jeg har på i dag. Har været i skole og arbejde lidt mere på vores projekt (og tusind tak for alle jeres besvarelser iøvrigt!), handlet (tømte den lokale Netto for Eve med passionsfrugt – de kostede kun 5 kr stykket!) og så skal resten af dagen gå med oprydning og rengøring, så lejligheden er klar til lørdag, hvor kæresten holder stor fødselsdagsfest (vi bliver vist over 30 mennesker…). Det er jo udklædningsfest, som jeg nævnte tidligere på ugen, og temaet er superhelte/superskurke og jeg glæder mig SÅ meget til at se hvad folk er klædt ud som. Jeg afslører hvem jeg skal være på bloggen i morgen 😉 Til dem der kender mig godt er det vist en no-brainer.

De bordeaux jeans har været på flere gange allerede, men det er vist første gang jeg har fået foreviget dem på et billede til jer – og det er der flere af jer der har efterspurgt 🙂 Strikken knus-elsker jeg selvom den vist er 2 år gammel efterhånden. Den ryger bare på år efter år og er så glad for farverne i den. Og så har jeg noget nyt på her… kan I spotte det? 😉 (Det er måske ikke så svært nu hvor jeg har afsløret, at det hverken er jeans eller strikken 😉 ).

Og Ps. jeg trænger vist snart til en tur hos frisøren… men det er så bitre penge hver gang!

My outfit from today. I’m wearing something new… can you guess what it is?

25 kommentarer

 • Hvordan er farven på de dersens jeans i virkeligheden? På dit billede ser de jo nærmest postkasserøde ud, mens de på asos er i en mere bordeaux nuance.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det ser suuuper godt ud!!! Er vild med det 🙂
  Ps. kommer der snart en update på sundheds-projektet? Det er så motiverende at læse om andres måder at leve sundt på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Taaak Anne! Puha.. ja, når jeg kommer op i gear igen. Fortsat spiser jeg sund morgenmad, har erstattet aften-slik med smoothies og træner stadig. Men træner slet ikke så meget som jeg gerne ville. Er nok kun afsted en gang om ugen i snit og ville gerne op på min. 2 gange om ugen… gerne 3 i de uger hvor jeg ikke har så travlt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Virkelig et flot og cool outfit! Det klær’ dig alt sammen rigtig godt. 🙂
  Hvordan er jeansene i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Sara 🙂 Jeg har dem i min normale størrelse, men de var ret tight første gang jeg havde dem på, så vil nok sige normal (til den lille side). Der er ikke særlig meget stretch i.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Skoene er nye right? 🙂

  Kan godt forstå du knuselsker din strik, den er så fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lenette

  Jeg syns heller ikke ligefrem bukserne ser særlig bordeaux ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er billedet der snyder – hvis du kigger på linket der er til ASOS, så er det tættere på deres rigtige farve 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Waldemar

  De er jo alt for lækre de wedges – og næsten for billige! Puha, kan godt forstå du faldt for dem! Virkelig klassiske!
  Håber du har en god aften! 🙂
  /Line..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor er det fedt!!! Den læderjakke der… 😛 Hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak 🙂
   Den er fra Asos – det står under billedet 🙂 Og der er også link til den, hvis det er.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror at det er dine sko, som er nye. Synes i hvert fald ikke at jeg har set dem før 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er bare så fine de sko 🙂 Spændende med udklædningsfest, glæder mig til at høre hvad du skal være 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Taaak 🙂 Hehe ja jeg viser det i morgen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hvordan er skoene at have på? De er virkelig lækre! (: Og hvad med leveringstiden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   De er fantastiske 😉 Der kommer mere om dem i et separat indlæg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bukserne klæder dig super godt :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Glæder jeg mig til! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også strikken og er meget glad for den, tror jeg fælder en lille tåre den dag den er slidt op 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp mig med mit projekt