Winter must-have: Strikkjoler

Jeffrey Campbell harrison boots

Jeffrey Campbell harrison bootsJeffrey Campbell harrison boots

Jeg mangler stadig at vise jer 2 ud af de 4 køb jeg gjorde mig hos Shopbop sidste måned. I har allerede set min røde Madewell strik og min nye Marc by Marc Jacobs pung. Nu er vi kommet til mine nye Jeffrey Campbell støvler – faktisk de første par sko fra Jeffrey Campbell jeg nogensinde har ejet. Jeg ved godt, at JC er yderst populær i både det danske og internationale blogland, men jeg er bare ikke så vild med hans lidt klodsede sandaler. Jeg synes, at de er lidt for voldsomme og ikke så feminine (men det er jeg jo nok en af de eneste i hele blogland der synes).

Tilgengæld var jeg solgt da jeg så disse støvler!  I har allerede fået et lille sneak peek på dem i outfittet HER. De er klassiske og samtidigt wedges som gør dem nemmere at bruge til hverdag. Læderet er SÅ blødt… nærmest så blødt som smør og de er ret gode at gå i. Jeg overvejer faktisk også om jeg bliver nødt til at eje dem i brun også. Husk at JC er lidt små i størrelserne. De er pt på tilbud til 509 kr på Shopbop og jeg havde ydeligere en 20% kode, så jeg fik dem virkelig billigt. I kan finde Jeffrey Campbell på Shopbop HER.

Kan I lide dem? 😀

My new Jeffrey Campbell harrison booties that I bought on Shopbop.com. You’ll find Jeffrey Campbell on Shopbop HERE.

bloglovin

16 kommentarer

 • Christina

  De er vel nok fine (og billige!!) – elsker at de lissom går ud i et med sålen! Og nej, jeg bryder mig heller ikke om hans sandaler af samme årsager som dig (så er vi da 2 :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh dejligt jeg ikke er alene om at synes det Christina 😉 Ja, jeg elsker også at de går ud i et!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sens

  Du er ikke ene om at finde hans andre sko for maskuline og klodsede 😉
  Men disse par er fine 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Dejligt jeg ikke er den eneste 😉 Ja, synes også disse er rimlig klassiske 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er labre!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg ved ikke om det her er det rette sted at spørge, men siden du arbejder i GT, ved du så om butikken også får alle de varer hjem, som man kan finde i online shoppen?

  Og fine sko forresten. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak 🙂 Det kommer an på hvilken fysisk GT butik du tænker på? Vi får nemlig ikke alle det samme hjem. Det kommer meget an på butikkens størrelse og geografiske placering 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg tænkte på den i Odense, nåede ikke at købe en bluse – den har præcis samme form som den jeg har linket til men bare med andet print (http://www.ginatricot.com/cdk/en/collection/ccollection-p1.html#product_137184)

  Du har vel ikke tilfældigvis set den i butikken?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den der findes kun i det print som er på hjemmesiden? Vi har ikke haft andre som er så lange bag til.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Nå ok, tak for svar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Var så lidt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabel

  LÆKRE!! 🙂

  Men skal man ikke betale told fra Shopbob? Har overvejet mange ting derfra men skræmt lidt væk af det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Du kan bare betale det med det samme når du bestiller, så får du ingen ubehagelige overraskelser 🙂 Og du ser det fulde beløb inden du betaler, så du kan bare afbryde købet hvis du synes det bliver for meget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er forelsket i JC’s Ad Long sko – ja -, og har hørt de er små i str., men er det sådan at man skal gå en eller måske to numre op? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, de her var lidt små så ihvertfald en størrelse op!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winter must-have: Strikkjoler