Daddy 50 år

Konkurrence: Vind nytårs-outfit!

Konkurrence: Vind nytårs-outfit!Gestuz dress 1749 kr – Have2have heels 369 kr – Friis & Company clutch 369 kr – Friis & Company earrings 159 kr

Så er det endelig tid til en konkurrence igen! Imens resten af blogland går ombord i pakkekalender, adventskalender osv, så vil jeg istedet for vende mit blik mod nytårsaften. I har nemlig mulighed for at vinde en helt nytårs-outfit fra Bubbleroom!

Hvis det var mig, så ville jeg bestemt ikke have noget imod at skyde nytåret ind i den sindsygt smukke Hero dress fra Gestuz. Det print er så fantastisk og nytår er den ene gang om året, hvor en gulvlang kjole er helt “lovligt”!

Hvis I vil vinde et nytårsoutfit fra Bubbleroom (kjole+sko), så skal I gøre følgende:

Gå ind på Bubbleroom.dk og find den kjole + sko som I helst ville have på nytårsaften. Skriv link på disse ting i en kommentar her på indlægget og husk at efterlade jeres email også, da det er den I bliver kontaktet på!
(Skriv for en sikkerheds skyld også jeres str i kjole + sko)

Vigtigt!! Hvis jeres kommentar ikke er dukket op her på indlægget indenfor 12 timer, så er det fordi I ikke havde gjort som reglerne her oven over siger. Har fx flere af jer der ønsker jer flere kjoler og sko og mange der glemmer at linke til de ting I ønsker jer. Så husk lige at tjekke at alt er som det skal være før I sender kommentaren afsted. Hvis jeres kommentar ikke er godkendt indenfor 12 timer, så er det fordi den ikke blev godkendt til konkurrencen.

KONKURRENCEN ER SLUT!! (vinderen vælges af Bubbleroom).

Time for a competition! You can win a new years outfit from Bubbleroom (dress + shoes): Go to Bubbleroom and pick the dress and shoes you would love to wear for new years. Copy the links into a comment + email here on this blog entry. Competition ends sunday 9.00 pm (CET).

(Sponsoreret indlæg – men er stadig udtryk for min egen selvstændige holdning og smag).

bloglovin

402 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Daddy 50 år