Tilbageblik: November 2010

Madewell red sweater

Madewell red sweater
Jeg lod jer der følger bloggen på facebook (HER) bestemme hvad dagens indlæg skulle handle om – og flertallet har talt: I var fleste der helst ville se mit næste Shopbop-køb som er denne fine strik. Jeg faldt for den røde farve og farveforskellen i farven i form af mørkere toner. Jeg synes det gør strikken lidt mere spændende end hvis den bare havde været almindelig rød. Desuden har den en god længde (jeg hader for korte strik) og længden på ærmerne er også perfekt. Hvis ærmerne er helt lange ender jeg nemlig alligevel med at smøge dem op til albuerne i løbet af dagen.

Strikken er fra mærket Madewell og den består af akryl, merino uld og alpaca, så den er både dejlig varm (faktisk lidt for varm til de 10-12 grader vi har stadigvæk) og meget blød. Den hedder Madewell Barco Slouchy Tunic Sweater og står i ca. 660 kr på Shopbop. I kan finde Madewell på Shopbop HER. (Jeg overvejer selv de fine lace shorts de har).

Husker I forresten, at I kan følge bloggen på Bloglovin HER? Det er en super smart måde, at følge sine favorit blogs på 🙂

My new knitted sweater from Madewell which I bought on Shopbop.com
Don’t forget to follow my blog on Bloglovin HERE.

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbageblik: November 2010