Konkurrence: Vind nytårs-outfit!

Mine bolig detaljer #1

Mine bolig detaljer #1Mini sko fra Alexander McQueen udstillingen på The MET i New York. En souvenir fra vores tur til New York i sommers. Jeg elsker, at have deltajer i mit hjem som enten betyder noget specielt for mig eller som har en historie. Og i dette tilfælde har den både historie, minder og fashion i samme lille ting. I like! Den står fint og pynter i min vindueskarm inde i stuen. Den kostede 25$ og kunne kun købes i forbindelse med McQueen udstillingen, som desværre sluttede i sommers.

Mine bolig detaljer #1 En anden ting jeg elsker er stearinlys! Og især fyrfads stager (almindelige lange lys brænder ned så hurtigt) der spreder fine mønstre omkring sig. Disse to fine stager står begge ude i min lille entre, hvor væggene er mintgrønne. Stagerne er begge en lavendel-lyserød farve. Den til venstre er fra Hawaleschka Home og den til højre er fra Lisbeth Dahl. Lysestagen fra Lisbeth Dahl kan I finde HER. Og ellers fås den bla. i Sinnerup i Odense.

Mine bolig detaljer #1 Disse 3 hyggelige fætre er også købt på vores ferie i New York. Normalt går Hr. Kæreste ikke specielt meget op i indretning (andet end af hans eget kontor/herreværelse og når det kommer til elektronik), men dem her var han helt vild med, så de røg med hjem og står nu og pynter inde i vores stue. De er købt i den sejeste lille butik i Soho i NYC der hedder Evolution Store som havde de vildeste ting! Bla. ægte dinosaur-tænder, fossiler osv. Frk. Ditte ville gå AMOK i den butik 😉 Vi gav sammenlagt omkring 320 kr for disse 3 stk. I kan besøge Evolution Stores hjemmeside HER.


Detaljer fra mit hjem… synes det er en lidt mere personlig måde, at vise sit hjem frem på end bare at tage et billede at et helt rum. Kan I lide det? Skal jeg lave flere af disse indlæg?

 

Detailes from my home. I love buying things for my place when I travelling!

bloglovin

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Vind nytårs-outfit!