Invitation: Bloggers Delight fest på torsdag

Outfit of the day #151

Outfit of the day #151Outfit of the day #151
Madewell knitGina Tricot jeans – H&M necklace – Bianco boots

 Lidt forsinket, men et outfit fra sidste weekend, hvor jeg var på vej ud og spise brunch med Hr. Kærestes nærmeste familie. Vi var på Themsen i Overgade, hvilket varmt kan anbefales! Jeg sprang dog brunch over og tog istedet deres kendte “Små fristelser” som er 4 små-retter som man selv vælger ud fra en liste. Og så laver de iøvrigt den BEDSTE latté!

Jeg hoppede i min nye strik fra Madewell, som jeg viste jer HER og et par hvide jeans (de klassiske og billige “Silvia” fra GT). Synes det er synd at hvide jeans oftest kun bliver brugt forår/sommer, så denne kommende vinter vil jeg prøve at få brugte mine hvide jeans noget mere. Støvlerne er efterhånden ældgamle og vildt slidt (de har især ikke haft godt af alt det vejsalt de sidste 2 vintre), men jeg elsker dem stadig, så de bliver brugt til de falder fra hinanden. De er så behagelige og varme fordi de er af ruskind + de går op over knæet. Eneste minus ved dem er, at de får mine ben til at se korte ud… synes jeg? Og det er de sgu ikke med mine 178 cm 😉

A late outfit from last weekend where I was on my way out to eat brunch on my boyfriends birthday

10 kommentarer

 • Hvor ser du godt ud (som altid). Den strik klæder dig virkelig godt. Desuden er dine støvler virkelig fede, på trods af de er slidte – så kan man jo bare se, at de bliver brugt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak søde Simone 🙂 Ja, de bliver ihvertfald også slidt op til det sidste 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Synes overhovedet ikke, at dine ben ser korte ud! Men hvide bukser om vinteren kommer jeg nok aldrig til at forlige mig med… Tænkte også på, om de sorte ruskindsstøvler ikke smitter af på bukserne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Nanna 🙂 Nej, de smittede slet ikke af!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker striktrøje! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iiih, en fin halskæde 😀 Er den købt for nylig? Den vil jeg da virkelig gerne have fingrene i 😉

  /Pernille, Fashion by Frium

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak søde Pernille 🙂 Nej, desværre… det er 2 år siden jeg købte den i Amsterdam.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med den sweather! Den er for fed 🙂

  http://thoughtswrittenbyjosephine.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Invitation: Bloggers Delight fest på torsdag