Plastikkirurg i dag

Outfit of the day #152

Outfit of the day #152Outfit of the day #152Outfit of the day #152
Vero Moda dress – Topshop belt – Marc by Marc Jacobs bagD&G watchYSL ring – Primark flats

Et glemt dagens. Håber ikke I lige har noget imod bare ben, 32 grader og lidt New York city? Jeg sad tidligere på ugen og kiggede en del af mine rejsebilleder igennem (jeg har totalt udlængsel i øjeblikket… tæller dagene til Kap Verde!) og heriblandt også billederne fra vores sommerferie i New York. Jeg faldt faktisk over 2 outfits fra turen som jeg aldrig har fået vist jer og tænkte da at det var synd, nu hvor billederne jo alligevel er taget. Personligt synes jeg det er rart at blive mindet om, at vejret kan være anderledes end det triste grå shit vi har i øjeblikket. Giv mig enten sommer eller sne (sneen giver lys og godt humør pga alt det hvide… – synes jeg). Jeg hader den her mellemting.

Billederne her er taget en aften lige udenfor vores hotel The Empire Hotel (det fra Gossip Girl 😉 ), hvor vi skulle mødes med nogle venner som vi skulle ud og spise mexicansk med. Jeg savner NYC… virkelig meget. Jeg ville gerne bo der en dag – bare for en begrænset periode, da jeg omvendt også tror, at den hastighed alt i NYC kører i også på et tidspunkt kan blive for meget. Men et år eller to i NYC ville ikke være dårligt. Aner bare ikke helt hvordan det skal komme til at ske, når man har en kæreste i politik. Øv.

Ps. Og tak for alle jeres søde kommentarer igår! Det gik fint og lige nu venter jeg bare på at hævelsen fra bedøvelsen ligger sig, så jeg holder op med at ligne en der har fået tæv. Jeg laver et indlæg om hele oplevelsen, når det hele er overstået. Det var der nemlig flere af jer der efterspurgte 🙂

I found this outfit in my travel folder on my computer which I haven’t shown you guys here on the blog. It’s from this summer when I was in New York.

6 kommentarer

 • Din kjole er så fin. Og jeg føler virkelig med din udlængsel! Hav en god weekend og kig evt fordi dailygoodfortune.dk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • You look like a million! – Lyserød er altså bare en god farve til dig.
  Elsker at du har fået stylet kjolen, så den ser rigtig eksklusiv ud.
  Ærgerligt når du nu var i nærheden, at der ikke blev filmet scener udenfor på Gossip Girl settet, nu hvor de har filmet den nye sæson sommeren over 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Debbie! 😀 Hvor er du sød!
   Og ja, jeg kiggede også meget efter evt filmhold og skuespillere, men spottede desværre ikke noget spændende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • føler også din længsel og især efter new york jeg var jo slev afsted i maj og det var simpelthen fantastisk ,, VIL BARE AFSTED IGEN NU!!!!hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Me too! Jeg skal HELT sikkert tilbage til NYC igen på et tidspunkt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plastikkirurg i dag