Mine nye sko

Outfit of the day #153

Outfit of the day #153Outfit of the day #153Outfit of the day #153Outfit of the day #153River Island dressASOS heelsYSL ring – greek bracelet

Ihhh jeg har glædet mig til at vise jer disse outfit billeder, fordi jeg synes de endte med at blive rigtig gode. Outfittet er fra i torsdag, hvor jeg jo var til Bloggers Delight fest. Jeg havde min nyindkøbte kjole fra River Island på, som jeg har tænkt mig at give en mere detaljeret anmeldelse i et separat indlæg. Billederne er taget af søde Jane lige inden vi skulle med toget. Lyset var rigtig godt på det tidspunkt og Janes faste objektiv gik op i en højere enhed. Jeg SKAL altså ha’ sådan et fast objektiv næste måned. Vi gik ned for enden af paronen for at undgå en masse mennesker, men der var alligevel en gammel dame der nysgerrigt kiggede med. Hun har nok undret sig meget over hvad vi dog havde gang i haha.

HUSK der altid er links til de ting jeg har på under billedet!

My outfit from thursday where I went to Copenhagen to the Bloggers Delight party.

bloglovin

34 kommentarer

 • hvor er den flot og du ser super godt ud 😀

  http://playfulfashion.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukke <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh-la-la… Den kjole er godt nok lækker!!! Og du ser knaldgodt ud i den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, det er virkelig en smuk kjole! Den klæder dig virkelig. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig en smuk kjole, og den sidder fantastisk på dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pift, pift 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow kjolen er godt nok flot 🙂 Og du ser rigtig godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk kjole, og sindssyg smukke sko – er helt forelsket i dem! 🙂

  Sisselykke.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Sisse! Jeg er også glad for dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ami

  sweet shoes (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Knudsen

  Hvor er den-Og du-da drønlækker!:D

  Kan du måske sige noget om størrelsen på kjolen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Astrid! Der kommer et indlæg snart, hvor jeg giver en fuld anmeldelse af kjolen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silla

  Føler du dig aldrig kæmpe høj med de hæle + din egen højde? Jeg er ligeså høj som dig og jeg ville ønske jeg bare kunne gøre som dig. Virkelig stor respekt herfra. Jeg vil bare hører om du altid har gjort det eller det er kommet med tiden

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jo, og jeg elsker at føle mig kæmpe høj! 😀 Det har aldrig generet mig, det er noget jeg altid har gjort 🙂 Synes bare du skal hoppe op på stiletterne! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lára

  Jeg synes simpelthen det er så sejt at du hopper i så tårnhøje hæle med dine 178! Jeg har selv samme højde og elsker høje hæle meeen føler mig ikke helt tilpass når jeg så bliver 2 hoveder højere en alle andre. Fantastisk flot outfit btw 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak, hvor er du sød 🙂 Jeg føler mig awesome når jeg tårner op over alle andre – du skulle prøve det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Fed kjole, hvor er du lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det her lyder dumt, men hvilken slags strømpebukser bruger du? Synes virkelig de ser gode ud, og har den helt perfekte mørke (ikke gennemsigtige) farve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Sad og scrollede på mit dashboard på Tumblr.com, og stødte pludselig på et billede jeg synes jeg havde set før:
  http://30.media.tumblr.com/tumblr_lussm7zWqb1qd7p3ro1_500.jpg

  Syntes bare det var virkelig spøjst at se hvor lille verden egentlig er :o)
  Knus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hvor har du fundet det henne? Har du et link til brugeren, fordi det er sådan set mig der ejer rettighederne til det billede og når tingene ligger på tumblr så har det med at sprede sig til alle blogs uden at folk krediterer brugen af billedet

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Victoria

   http://delight.tumblr.com/
   Omkring side 11-12, mindes jeg at det dukkede op.
   Og tænkte det godt, det er nået op på over 500 reblogs, og synes ikke jeg har set dit navn nævnt nogle steder……. Håber, du finder ud af det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak – jeg fandt det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine nye sko