Videoblog: Hverdags make-up

Asos lace latte

Asos lace latte

Har faktisk ikke fået vist jer mit nyeste køb fra ASOS. Jeg ville gerne vise jer den “live”, men den er ikke ankommet endnu selvom pakken derfra har været mere end 14 dage undervejs. Så langsom plejer ASOS altså ikke at være! Jeg tror, at juleposten må være på spil, fordi jeg mangler 3 pakker pt og de har alle været laaaaaang tid om det. Har I andre også lidt problemer med det?

Nå, men det var kjolen vi kom fra. Jeg havde længe luret på den farve i midten, men den blev simpelthen så hurtigt udsolgt. Men i slutningen af november fik ASOS den igen – og endda pludselig i hele 3 farver! Den hvide overvejede jeg ikke, da den nok ikke vil være så pæn til vinterbleg hud. Jeg var dog lidt splittet omkring den “latte”-farvet og den sorte, men endte altså med den grålige “latte”-farve (som ASOS kalder farven). ASOS lace latte! Overvejer at bruge den juleaften til sat røde læber. Selvom mit hjerte stadig kredser om DANSK kjolen HER. Den ville være det ultimative til juleaften (også til sat røde læber). Meeeen… no more shopping til denne dame i den her måned, så det bliver nok ASOS-kjolen der ryger på til jul.

I kan finde ASOS kjolen HER til ca. 395 kr (husk at lade prisen stå i engelske pund – så får I den lidt billigere 😉 ).

I just bought this dress from ASOS (the latte-coloured one in the middle). I’m thinking of wearing it for Christmas Eve with red lipstick. You can find it HERE.

(Dette indlæg indeholder affiliatelinks)

bloglovin

39 kommentarer

 • Eij, hvor er den fin! Nogle gange har vi altså så ens smag, at det er skidt for min økonomi! Har i øvrigt sendt dig en mail ang H&M Garden-kjolen for lidt tid siden, men den gik måske i junken?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe sorry jeg frister! 😉

   Okay – jeg tjekker lige spamfilteret… det er voldsomt irriterende!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg har lige købt et par sko fra asos, og kunne vælge mellem fri fragt – og så få pakken inden 15/1, eller eller betale ca. 30 kr. og få pakken inden på torsdag…. Valgte at betale for hurtig fragt, så jeg vidste at jeg ville få dem før jul! Har hørt om meget lang ventetid her i julen, så jeg håber virkelig at få dem inden d. 15! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Når man betaler for deres express, så plejer de også at overholde det, så det tror jeg godt du kan regne med at de gør 🙂 Men jeg bestilte ikke express, da kjolen ikke hastede 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den bare flot, sådan en vil jeg også gerne have! Jeg skal vidst til at kigge på ASOS tøj lidt mere, synes ofte du finder fine ting derinde.

  Sisselykke.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, ASOS har super mange gode ting! Men det er en stor side, så man skal have lidt tålmodighed (eller vide præcist hvad man leder efter).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Jeg har haft problemer med post fra dk til dk. Det kom idag, og fik altså leveringsbekræftelse i onsdags. Vi må nok bare væbne os med lidt juletålmodighed for tiden.
  En af mine veninder fik noget fra ASOS sidste uge der var over to uger på vej.. Hun skrev faktisk til dem, måske du skulle prøve det? Det satte hvertfald skub i hendes pakke! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ihhh så er det nok alt juleposten der driller. Jeg ved ikke om det vil hjælpe mig, at skrive til ASOS fordi min pakke har stået som “shipped” længe. Så tror den har forladt ASOS.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Fin 🙂
  Nu bliver jeg nervøs for, om mine julegave-køb på Asos, ikke når at komme til tiden – der står ellers, at der ikke skulle være forsinkelser på pakker til Danmark, på deres side. Hm, oh well

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mine to fra England er kommet nu… men mangler stadig den som er sendt her i DK 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvordan er det gået med din ‘røde’ maxi kjole? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den fra LOVE? Den er kommet 🙂 Men den var også næsten 14 dage om det. Fik den i lørdags. Der kommer en anmeldelse i løbet af ugen 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de søde – tror din kjole ville være superfin med røde læber til, ja 🙂

  Lige for tiden tror jeg generelt bare, at der er langsom levering alle steder fra. Jeg bestilte selv en kjole fra Miss Selfridge, som kom over 10 dage senere end lovet, og jeg har netop bestilt noget fra Topshop, som de først forventer vil være her (senest) d. 28. Min veninde har lige haft købt noget fra Asos, som var længere undervejs end forventet. Så du er bestemt ikke alene 😉 Det er nok fordi, det er fest- og gavetid!

  Camilla, Scent of Fashion

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg tror også det er fordi postvæsenet i alle lande er lidt presset disse dage… jeg venter som sagt på 3 pakker pt – 2 fra England og en fra DK, og ingen af dem er dukket op endnu. Det er over 14 dage siden med ASOS, den anden fra England er snart en uge og den fra DK har jeg ventet på i 6 dage.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ved heller ikke hvad der sker for Asos med leveringen! De plejer aldrig at være så langsomme men de sidste par måneder er det helt vild og især nu her i december.

  Mine shopbop pakker kommer efter 3 dage! Fra USA – det må Asos kunne da gøre bedre end 3 uger 😉

  Anywho, kjolerne er superflotte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, Shopbop er også så vilde! Er altid dybt imponeret over hvor hurtige de er… jeg har en gang seriøst modtaget min pakke 2 dage efter bestilling. Fra USA! Meget imponerende…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] https://missjeanett.dk/2011/12/asos-lace-latte/ Rate this: Share this:TwitterFacebookLike this:LikeBe the first to like this post. Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized af prettymalle. Bogmærk permalinket. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg har familie i England som altid brokker sig over postvæsnet i december måned. Det er helt ugribeligt langsomt derovre i december, de kan slet ikke følge med.

  Bestilte nytårskjole sidste år fra asos i starten af december, og fik den først i starten af januar. Så nytårs kjolen er bestilt og modtaget tidligt i år! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh det skal jeg da huske mht England en anden gang… men generelt er de vist presset alle steder i december måned. Men troede bare ikke at så mange sendte julekort mere??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Ja det tror jeg også de er. Nej troede jeg heller ikke, men jeg tror ligeså meget det er fordi folk køber julegaver og tøj på nettet, at der kommer pres på 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det er helt sikkert også noget der lægger pres på! Har også selv shoppet lidt julegaver over nettet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg har lige købt noget over Trendsales, som blev afsendt for 10 dage siden, og som jeg heller ikke har modtaget endnu – krydser også fingre for, at det er juleposten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åh gud, gider ikke vente så længe på den pakke her i DK! Vil ha’ den nuuuuuuu

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Hvor længe har du ventet?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Over 14 dage på den her fra ASOS

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har selv haft samme problem. Jeg kontaktede dem og så skrev de, at pakken var blevet væk ved flyet eller noget i den stil.
  Så sender de bare en ny 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg synes kjolen er rigtig fin, og tror den kommer til at gøre sig super som julekjole! 🙂 God dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh den kjole er godt nok flot! Jeg må vidst hellere slå til hurtigt, så jeg ikke også skal gå glip af denne kjole som kjolen fra gestuz 🙂 Jeg kan godt forstå dit dilemma vedr. de to farver for begge er meget fine 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det går tit hurtigt når jeg først deler links herinde. Så skynd du dig hellere og snup den! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nu kan jeg huske, du et par gange har skrevet om Asos’ kjoler i forhold til størrelsen, men nu spørger jeg lige 😀 Eftersom jeg kun har købt en kjole én gang, så vil jeg bare lige høre, hvordan deres kjoler er i forhold til størrelsen? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Deres størrelser er generelt små. Ifølge ASOS skulle en UK12 være en str 40 og det er det IKKE. Nok nærmere end stor 38.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg skulle tilfældigvis købe en hel anden kjole på ASOS i dag, men ville lige læse lidt blogs inden jeg straffede mit dankort… og hvad får jeg? Et mega godt tip om at lade prisen stå i engelske pund og på den måde spare en lille sjat penge! og lidt har altid ret i min (bank)bog, så tusinde tak for tippet søde Jeanett! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det var da så lidt 😀 Det er en tip jeg altid selv benytter mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ligner så meget min nytårskjole, som nok er lidt mere “gylden”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Ih, den kjole har jeg også.. i samme farve 🙂 er rigtig glad for den, selvom der dog er kommet et “skjold” på min 🙁 må have spildt et eller andet..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Videoblog: Hverdags make-up