Hr. Kærestes favorit outfits 2011

Bedste køb 2011

Bedste køb 2011

Lige som sidste år, så synes det er utrolig rart at gøre status på shoppingfronten… det er jo lidt det der er hovedtemaet på bloggen. Sidste år fik det mig nemlig til at indse, at det godt kan betale sig at kaste lidt extra penge efter bestemte typer fashions items. I år kan jeg se, at jeg er begyndt at gå op i bedre kvalitet (hence to læder-items på listen). Jeg har bare indset, at når det kommer til smykker, tasker og sko, så kan det virkelig virkelig betale sig at bruge lidt extra der. Når det kommer til tøj, så er jeg stadig glad for det billige, da jeg godt kan lide at købe nyt tit og det kan jeg jo ikke, hvis det skal være dyrt.

Nogle af mine bedste køb er nok mine rejser, men da de ikke er fashion, så kommer de ikke på listen. Det samme gælder min iPhone (som jeg ikke kan leve uden. Skal aldrig have andet end iPhone fra nu af. Men gider stadig ikke eje deres Mac-computere om jeg så fik dem gratis) og mit nye Nikon objektiv. Min Lanvin for H&M kjole kunne nemt have været på listen, men da jeg lige har fået den og faktisk ikke har brugt den endnu, så synes jeg ikke den levede helt op til at være et af årets bedste køb. Min bordeaux Gestuz kjole var også tæt på at komme med, men tabte i sidst ende altså til de andre her.
Ting jeg har lært til 2012: Gå mere op i kvalitet og gik især efter mærkevarer når der er udsalg. Især når det kommer til sko, taske og smykker. Men hold stadig øjnene åbne for godt high street tøj 😉

1. pladsen: Min Marc Jacobs læder taske. Jeg har gået med den hver eneste dag siden jeg fik den i foråret. Aldrig har jeg sat så meget pris på en taske som den og jeg fatter slet ikke hvorfor jeg ikke før nu har fået øjnene op for designer tasker. Jeg knuselsker den taske!

2. pladsen: går uden tvivl til min læder jakke fra ASOS. Den har jeg brugt næsten lige så meget som MJ tasken. Jeg har i flere år ønsket mig en læder jakke, men har været for nærig til at give hvad de kostede, men nøj hvor skulle jeg ha’ købt en noget før!

3. pladsen: Årets bedste udsalgskup; Min smukke blå blazer fra Edies Eyes (som desværre ikke eksisterer mere). Den er virkelig blevet brugt mange gange og har flere gange reddet mig fra tøjkriser. Farven er så smuk at man bliver helt glad i låget af at se på den. Og det bedste? Prisen! Tror jeg gav omkring 100 kr for den på udsalg.

4. pladsen: Det er min elskede buskedragt fra Primark! Så underligt at tænke på, at jeg var så tæt på at lade den hænge der i Barcelona, fordi jeg ikke kunne overskue menneskemylderet og derfor ikke gad at prøve den inden jeg købte den. Men jeg tog en chance (nok pga den lave pris) og var heldig! Den har godt nok været på mange, mange gange i 2011 og forudser at det samme sker i 2012 😉 Har ihvertfald allerede planer om at den skal med til Kap Verde i januar.

5. pladsen: Ligesom mit Primark playsuit, så har min skrigpink Vero Moda kjole også været på mere end jeg kan tælle. Jeg elsker virkelig farven og synes den er så nem at style. Jeg føler virkelig, at det er en af de ting jeg har i mit walk-in der skriger allermest “Jeanett”. Pink og kort… jep, that’s me! Og så er den behagelig… og den var billig. Win-win!

Er I overrasket over mine valg? Hvilket har været jeres bedste køb i 2011?

Looking back on 2011 and the things that I bought during the year. These 5 things are my Top 5 best buys fashion-wise. My Marc Jacobs bag, Asos leather jacket, Edies Eyes blue blazer (love the colour!), Primark playsuit and bright pink Vero Moda dress (love the colour on that one also).

bloglovin

8 kommentarer

 • Jeg forstår virkelig godt, at du har valgt, de her ting som dine bedste køb. De er så fede/smukke alle sammen 🙂
  Mit bedste køb i år 2011, må helt klart være en sort paillet kjole fra H&M. Jeg har desværre kun haft den på en gang endnu (den skal dog på i aften), men jeg er sikker på, det er en der vil blive brugt igen og igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak… Og rigtig godt nytår til dig <4

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg havde gættet, at MJ tasken og blazeren ville være på din liste 😉 Mit nytårsforsæt er helt klart også at anskaffe mig en lækker hverdagstaske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, MJ tasken skulle på listen 😉 God idé – tror du vil blive vildt glad for det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • altså jeg elsker jo stadigvæk den lyserøde kjole, så er egentlig ikke overrasket over, at lige netop den er en af favoritterne 😉
  Hav et godt nytår, Jeanett! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise

  Mine bedste køb er nok følgende:
  Min brugte Malene Birger kjole
  Mine sorte stilletter med sten
  Min Bordeaux Gestuz kjole
  Mine give units jeans, de sorte højtaljede med lynlåsene
  Og mine elskede livier jeans fra Diesel 😀

  Er vild med din MJ taske <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hr. Kærestes favorit outfits 2011