Versace for H&M CRUISE collektion (PART 2)

Belønningskjolen

BelønningskjolenJeg glemte helt at opdatere jer omkring “belønningskjolen” som jeg viste jer i indlægget HER. Købte jeg den? Ja, jeg blev færdig med nattens gøremål kl. 08 om morgenen og skyndte mig efterfølgende at trykke “køb” i en str. M. Rimlig god beslutning, fordi da jeg ud på eftermiddagen stod op, så kunne jeg se at kjolen var væk fra ByFlou, hvor jeg købte den. Rygtet siger, at det er Frk. Line Love der “stjal” den der var tilbage i str. S 😉

Kjolen er fra mærket DANSK (samme mærke som den der dalmatiner-kjole som bliver ved med at spøge hos mig). Jeg kan desværre ikke finde den nogen andre steder nu, så jeg kan ikke give jer et link. Det er vist også fra deres forårs kollektion (SS11), så det er en gammel model. I kan dog evt holde øje med om ByFlou skulle få nogle retur.

My new buy – a pretty dress from the Danish brand DANSK.

bloglovin

5 kommentarer

 • Cravede den også lidt da du postede billedet.. Den er virkelig fin og anderledes 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg synes virkelig den er så fin og jeg har allerede modtaget den!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh dear.

  Det med belønningsting kender jeg alt for godt. Det er dælme ikke småting, der er røget ind af brevsprækken den seneste måneds tid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Hej Jeanett,

  Dalmatiner-kjolen er blevet sat ned til halv pris på ASOS i dag, så måske du skal have én til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Uh tusind tak for tip! Den ryger på must-buy listen i januar 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Versace for H&M CRUISE collektion (PART 2)