Outfit of the day #157

Hr. Kærestes favorit outfits 2011

Hr. Kærestes favorit outfits 2011

Som jeg lovede i dette indlæg, så har jeg fået Hr. Kæreste til at komme med hans 3 favoritter blandt alle de outfits jeg har vist her på bloggen. Jeg synes det er sjovt, at høre en fyrs mening også, da vi tøser tit klæder os mere på for hinanden end vi egentlig gør for drengene. Hr. Kæreste har også valgt nogen HELT andre outfits end jeg gjorde.

Grunden til at han valgte det første (med den gule nederdel) var at han synes det er sødt og piget – og det minder ham om at jeg også kan være sød og mild (ved fandme ikke hvad han mener med det?! Tror vist liiiige at jeg skal have en snak med ham senere). Outfittet i midten (med bordeaux kjole) var helt og alene fordi han synes det var pisse sexet (typisk mænd, ikke? 😉 ). Han elsker Gestuz kjolen og mener det er den bedste jeg har købt hele året. Det sidste outfit (Mad Men) er faktisk baggrundsbillede på hans iPad. Han synes bare at det hele spiller – mig, outfittet, hans seje (synes han selv) kontor og Mad Men temaet.
Jeg var ikke overrasket over at han valgte nr. 2 og 3 – jeg vidste han elsker Gestuz kjolen og det sidste billede er som sagt baggrund på hans iPad. Men jeg var overrasket over nr. 1, da jeg troede at han udelukkende ville vælge sexede outfits. Utroligt at man stadig kan overraskes efter 9,5 år 😉

Hvem deler I mest smag med? Mig med mine 3 favoritter (se dem HER) eller Hr. Kæreste med disse 3?

Outfit 1: På en af de få sommerdage i juni var jeg iført dette i Morud på besøg hos venner. Se flere billeder og info HER
Outfit 2: Er taget i oktober, hvor jeg hostede et event i Odense i samarbejde med Absolut Vodka. Se billeder og info HER
Outfit 3: Havde jeg på til min fødselsdag i slutningen af maj, hvor jeg holdte Mad Men temafest på selve dagen. Se flere billeder og info HER

I asked my boyfriend to pick his 3 favorite outfits that I wore 2011. He’s his 3 picks.

bloglovin

38 kommentarer

 • Pernille

  Hvis du lige skiftede de to midterste ud (det med den blå blazer med det med den bordeaux kjole), så var jeg klart enig med dig. Jeg synes, de tre sæt er er rigtig gode – både til dig og i sig selv. Godt nytår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Pernille – og godt nytår til dig! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes klart at han har valgt det flotteste af dig – nemlig det i midten. Men som “samling set er din top 3 noget federe. Hans er typisk mænd. Noget med feminine flagrende skørter og sex 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, et godt mix af vores begge ville måske være bedst? 😀 Og taaak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Jeg er helt klart på din side!

  Hr. Kæreste har ret i at outfit nr. 2 (af dem han har valgt) er skide lækkert til dig, men de to andre gør bare slet ikke noget godt for din figur.
  Især den orange kjole er helt gal, hvilket er synd, for jeg er normalt så misundelig på din figur. Den er drøn sexet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha hvor sjovt… Da jeg postede outfittet med den orange kjole i sommers, da fik jeg mange kommentarer om hvor pæn min krop var 😉
   Men mange tak 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bolette

   Det kan også godt være at det bare er mig den er gal med.. 🙂 Jeg synes bare at du er meget flottere, når man kan se din figur!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej nej, der er intet galt med dig – du mener det jo i den bedste mening 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Ej, jeg bliver simpelthen nødt til at sige, at du er helt utrolig pæn på billede 2!
  (Også de to andre) Men det i midten er simpelthen så lækkert (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Jeanette

  Jeg er helt klart enig med dig! Men er det jo typisk mænd det din kæreste har valgt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Yay, et point mere til mig 😉 Ja, han er en typisk mand

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er klart mere enig med din kæreste.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe åhh nu bliver han alt for kæk herhjemme 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • AnitaB

  Jeg er mest enig med Hr. Kæreste..
  Men hvis du lige skiftede det med den gule nederdel ud med det med den blå blazer – så spiller det totalt 🙂 Er ret vild med det blå blazer outfit og jeg er normalvis ikke til blå, men det er bare så fedt og lækkert! Og kan huske da du postede det outfit med den gule nederdel, var ikke fan dengang og er det stadig ikke, kan ikke helt forklare hvorfor.. Men Gestuz kjolen og outfittet i det hele taget er simpelthen sååå flot! Og Mad Men outfittet er utrolig flot og gennemført, og du er så flot i det..
  ..Godt nytår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak 🙂 Det med den gule nederdel er heller ikke en af mine egne favoritter 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må indrømme, at jeg ikke er vildt begejstret for din Mad Men outfit. Men ellers er jeg meget enig med ham. Jeg synes de to andre outfits af helt vildt flotte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hr. Kærestes nummer 2, din nummer 2 og din nummer 3 – Det er spot on Jeanett 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er mest til Hr. kærestes valg, elsker når du er feminin:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Z

  Jeg er nok in between. Kan bedst lide outfittet med Gestuz-kjolen fra din kærestes indlæg, læder-tee’en og GT nederdel fra dit eget indlæg, også det her outfit: https://missjeanett.dk/2010/10/outfit-of-the-day-99-2/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Z

  Okay så har jeg lige opdaget at det sidste outfit ikke er fra 2011.. My bad 😛
  Må jeg bytte med det her 😉 :
  https://missjeanett.dk/category/outfit-of-the-day/page/10/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Jeg kan sagtens følge hr. kæreste! Men, jeg må indrømme at jeg er på din side, men hvis du skiftede dit outfit nr.1 ud med Gestuz kjolen, så er jeg 100% enig ;D

  Gestuz kjolen er underskøn, og du er SÅ smuk i den!! Synes generelt at de tætsiddende kjoler er flottest på dig, fordi du netop har en smuk og sexet krop (mine kommentarer kommer altid til at lyde lidt lesbiske – ha ha ha…!).

  – Maj 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha det er helt okay, fordi dine kommentarer er så søde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også på den sexede nr. 2! Du ser skidegodt ud 😀
  Det er et ret skægt indlæg, det kan du godt prøve at overtale ham til en anden gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak! 🙂 Og det skal jeg sige videre til ham 😉 Så skal jeg se om jeg kan overtale ham næste år! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Fed idé! Er helt vild med Gestuz-kjolen også!
  Godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjov idé at få kæresten til at udvælge nogle favoritter. Jeg kan bedst lide de 3 du har udvalgt. Synes også outfit 2 med gestuz kjolen er fantastisk, den har jeg også gerne ville have fingrene i, farven er så smuk. og det er også et outfit jeg selv kunne finde på at hoppe i – har en del kjoler der minder om 😀 Er ikke så vild med outfit 1 af dem din kæreste har valgt, men de 2 øvrige er skønne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det første outfit er rigtig sødt og sommerligt:-) i like!! hr. kæreste did good haha

  love
  modepistol

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er -modsat alle andre åbenbart- helt vild med din kærestes første valg. Jeg synes, det er et outfit, der er lidt mere anderledes stylet end normalt – den drengede t-shirt mod den pigede nederdel, som er i en lækker gul farve. I like it a lot!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #157