LOVE silver sequin

Konkurrence: Vind en kjole fra LOVE

Konkurrence: Vind en kjole fra LOVE

Så er det blevet konkurrence-tid igen! I kan vinde en valgfri kjole fra LOVE! For at deltage skal I (og BEGGE dele er konkurrence-krav):

1) Følge bloggen på Bloglovin’ HER.
2) Smutte ind på LOVEs webshop, finde den kjole I bedst kan lide og linke til den i en kommentar her på bloggen. Husk at efterlade jeres email (I kan bare gøre det i feltet, hvor man skal udfylde mailadresse – det felt kan nemlig jeg kun se). Og pas på med at linke til jeres egen blog i selve kommentaren (I kan dog godt gøre det der hvor der er et felt til “Hjemmeside/webadresse”), fordi ellers så har kommentaren det med at ryge i mit spamfilter.

Jeg trækker vinderen på onsdag kl. 22.00. Det skal lige siges, at jeg ikke kan garantere at kjolen vinderen får når frem til hverken jul eller nytår – bare så der ikke er nogen af jer der regner med det 🙂
EDIT: I er rigtig mange der ønsker jer den samme vinrøde kjole som jeg har – og det kan jeg godt forstå (I har god smag 😉 ). Jeg vil bare lige gøre jer opmærksom på, at den er totalt udsolgt (hvis I prøver at vælge størrelser derinde, så kan I se de siger at den er unavailable pt). De har før fået igen af den, men jeg kan ikke garantere de gør igen. Bare så der ikke er en masse af jer der bliver skuffet! Hvis en af jer der har valgt den vinder, så får I bare lov til at vælge en anden kjole hvis den stadig er udsolgt 🙂
Og en anden ting: Jeg har nok slettet de første 10 kommentarer, fordi der er nogen af jer der ønsker jer andre ting end kjoler. Konkurrencen går KUN på kjoler. Ikke nederdele, strik og buksedragte. Desværre.

Time for another competition! You can win a dress of your choice from LOVE. Competition ends wednesday 10.00 pm CET. All you have to do is:

1) Follow my blog on Bloglovin’ HERE
2) Go to LOVEs webshop, find your favorite dress and link to it in a comment here on this blog entry.

bloglovin

425 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOVE silver sequin