Videoblog: Fest make-up

Min jul

Min jul

I er sikkert rigtig mange der lige nu er på vej tværs over landet for at holde jul med jeres kære. Min familie er heldigvis her i Odense (minus søster, som kommer herover fra KBH af), så i dag er ikke nogen rejsedag for mig. Jeg har i stedet fået pakket alle gaverne ind (mangler kun en, men den skal først gives d. 25. til en lille prinsesse, så den tager jeg senere) og tuller nu rundt i lejligheden og slapper af (og får lavet et par blogindlæg). I aften skal jeg ud og pynte træet ude ved mine forældre samt bytte gaver. Det er lidt underligt i år, fordi det er første år hvor jeg ikke skal holde jul med mine forældre og søskende, da Hr. Kæreste og jeg fra i år af nu holder jul sammen. Vi synes efterhånden det var på tide (vi har været sammen i over 9 år) og sidste jul var jeg faktisk ked af det, fordi jeg synes han manglede juleaften. Så jeg er glad for at vi gør det nu… men jeg må indrømme at jeg de sidste 2 dage nok har synes det var hårdt at vide, at jeg ikke skulle være der hvor jeg plejer i år. Havde sgu en tudetur igår aftes over det… men jeg tænker det er meget normalt første gang? Er der nogen af jer der er startet på at holde jul med jeres kærester som også synes det var hårdt første gang I var væk fra jeres egen familie? Eller er jeg bare en tøs? Nå, men jeg er sikker på at det nok skal blive rigtig hyggeligt hos svigermor i morgen. Hun disker op med den helt store julemiddag, gaverne er købt og jeg laver risalamande, så den er som den plejer at være 😉 (iøvrigt verdens bedste, hvis jeg selv skal sige det). Så det skal nok blive en god aften! 🙂

Og så har jeg været SÅ god med træning i denne uge (ehm… for første gang i 2 måneder… men eksamensopgave + 2 ugers sygdom + 2 uger efterfølgende med grotesk hoste, der gjorde at jeg ikke engang kunne cykle under 2 km på arbejde uden at skulle stoppe op for at få vejret, har gjort det lidt svært at komme afsted). Men denne uge er jeg endelig kommet i gang igen og har været afsted 2 gang og har løbet over 10 km… hvilket lige nu har resulteret i et knæ der er fyldt med væske. Note to self: Lad vær’ med at gå amok i træning, når du har været fraværende i 2 måneder på den front. Mest især fordi jeg netop har en gammel danseskade i det knæ (fra da jeg gik til dans (showdans+salsa) og stod for koregrafi i flere musicals sammen med søster).

Jeg smider nok et par indlæg i morgen – et af dem er en lækker konkurrence som kører henover juledagene 😉 Rigtig god jul og kom godt frem alle jer der kører landet rundt i dag! <3

I’ve been working out a lot lately – finally got started agan! And now I’ve just rapped the last presents! Merry Christmas!

bloglovin

22 kommentarer

 • Nu har jeg slet ikke prøvet det med at holde jul uden mor og far, men jeg kunne sagtens forestille mig det og min reaktion ville være præcis som din. Jeg er lige nu i en alder, hvor jeg måske burde flytte hjemmefra, men tanken er meget skræmmende og jeg kan godt fælde en tårer eller to ved tanker, så jeg kan helt sikkert sætte mig ind i din situation. Jeg håber, at din jul trods alt bliver fantastisk søde Jeanett 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Min kæreste er indvandrer, så vi holder bare jul med min familie hvert år. Yay:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min kæreste og jeg har også været sammen i ni år, men holder stadig jul hver for sig. Synes dog det er særlig svært i år, og vi har helt seriøst klinget til hinanden som nyforelskede hele ugen, fordi vi nu skal være væk fra hinanden hele julen… Måske det også er sidste år? På den anden side synes jeg slet ikke jeg kan forestille mig ikke at fejre jul med min egen familie, så ja – jeg tror dit dilemma er helt normalt! 😉 Håber du får en hyggelig aften uanset, -glædelig jul! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Jeanett, glædelig jul til dig og dine 🙂

  Mht. det med at fejre jul med kæresten første gang, så synes jeg, at det er helt naturligt at være lidt trist. For som du selv siger, efter man har været sammen i 9 år eller 5 år for mit vedkommende med den anden halvdel, ja så er det nok på tide. For mig var det helt naturligt, men det skyldes også, at jeg er skilsmisse “barn”, og familien altid har været spredt for alle vinde i DK og Norge.

  Min mutti fandt en ny mand efter flere års single tilværelse for to år siden og flyttede til sønderjylland, og så var julen ikke længere den samme, stadig hyggelig men ikke som den plejede at være. Så i stedet for at “mukke” over forandringerne i min familie, så besluttede jeg, at starte min egen jul med min kæreste og hans familie. I år er det den anden jul vi fejrer sammen og jeg har ikke fortrudt!

  Nå sikke en masse jeg fik skrevet, undskyld den lange smøre, glædelig jul! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er bare hyggeligt med lange kommentarer 😉 Jeg glæder mig også til at vi en dag skal være dem der står for jul. Håber at I havde en skøn aften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha’ en god aften også selvom det er første gang uden familien..
  Glædelig jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ved nøjagtigt, hvordan du har det. Jeg skal også for første gang holde jul uden mine forældre og søstre, og jeg synes, det er enormt hårdt. Jeg er sikker på, at det bliver enormt hyggeligt hos svigerfamilien imorgen, men nej hvor jeg allerede savner min familie. Men så skal vi jo være hos mind forældre næste år.

  Jeg håber, at du får en skøn aften søde Jeanett.

  /Stine
  http://mereglimmer.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej hvor “sjovt” at vi er i samme båd. Ja, synes altså at det er super hårdt lige nu, men det skal nok blive en hyggelig dag i morgen.

   Rigtig god jul til dig Stine 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min søster skal for første gang holde jul “ude” (hun blev gift i maj, så det hører sig nok til nu) og hun luftede da lige i dag, da vi pyntede juletræ, at hun syntes det var meget mærkeligt at tænke på..og hun slet ikke havde lyst til at holde jul andre steder end hjemme. Så jeg tror, det er meget “normalt” med de tanker du har 🙂
  Kunne slet heller ikke forestille mig, at skulle holde jul hjemme hos min kæreste (endnu). Alle familier har jo deres faste traditioner, som man nok helst ikke vil undvære 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det er nok meget normalt… Men følte mig sgu som en tude-marie igår aftes. Men det skal sikkert nok blive en fin aften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det på samme måde. Jeg holder jul hos min svigerfamilie, og det er underligt, at min mor og far ikke er her. Modsat dig har min kæreste og jeg kun været sammen i 1½ år, så vi er en smule tidligt på den, men det er så naturligt, og jeg elsker at være hos svigerfamilien – men jeg må indrømme, at jeg også har græd pga. tanken om jul uden mor og far, og jeg er sikker på, at når jeg går i seng i aften kommer der også et par tårer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg tror at første gang er weird. Håber du havde en god aften?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det havde jeg bestemt 😀 Og jeg håber ligeledes, at du kunne forholde dig til julen uden mor og far!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det kunne jeg! Havde en super hyggelig juleaften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Rigtig god jul til dig også Jeanett! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har efterhånden prøvet det hele mht. hvor jeg har holdt jul. Da jeg boede i sverige holdte jeg sammen med et par venner som heller ikke tog hjem i julen, det var ganske hyggeligt. Året efter var jeg sammen med kærestens familie og så har jeg været på nattevagt en juleaften også. Og de sidste par år har jeg holdt hos min svigerfamilie og det skal jeg også i år, pga. jobbet. Nu går jeg så heller ikke synderligt op i julen så nok også derfor det ikke gør mig så meget hvor jeg er, bare jeg har det godt hvor jeg er 🙂 Er sikker på i får det hyggeligt og det er altså bare rarere at have kæresten der juleaften 😉 Tænk på næste år så må han jo holde sammen med jer, så er der jo noget at se frem til 😀

  Rigtig glædelig jul 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Vi havde en rigtig hyggelig aften 😀 Glædelig jul til dig også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg holdte også jul med svigerfamilien for første gang. Åh jeg savnede min familie, men det var nu rigtig hyggeligt alligevel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg havde faktisk også en rigtig god juleaften igår 🙂 Det var rigtig hyggeligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Videoblog: Fest make-up