Videoblog 3: Hårprodukter

Outfit of the day #154

Outfit of the day #154Outfit of the day #154Outfit of the day #154Gina Tricot cape – ASOS jacket – Gina Tricot jeansBianco boots – Marc Jacobs bagGina Tricot glovesGina Tricot scarf

Dagens… taget med nyt objektiv! Hr. Kæreste og jeg gik ned i Eventyrhaven (iøvrigt min yndlings park i hele Odense) og fik lært det lidt bedre at kende. Vi skal stadig lige ha’ leget lidt mere med selve indstillingerne i kameraet, men det kan allerede det jeg var ude efter: billeder med masser af dybde i (aka blurry baggrund). Jeg elsker det! Det er iøvrigt dette HER jeg har købt.

Outfittet i dag er egentlig et mest bestående af overtøj, men den slags outfits viser jeg jer heller ikke særlig tit, så tænkte at det ikke gjorde noget. I har fx aldrig set min kappe som er min “vinterjakke” i år. Men jeg smed også jakken og tog nogle billeder af det inden under, så de billeder får I i løbet af den kommende uge. Skylder vist også lidt på outfit-fronten 😉
I kan måske også spotte, at jeg har fået fixet min mørke bund og er kommet af med mine slidte spidser. Jeg røg nemlig til frisøren i fredags… jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange penge jeg har brugt den sidste uges tid. Men jeg har råd og så må man godt! 🙂

HUSK konkurrencen hvor I kan vinde et helt outfit til nytår HER. Den slutter i aften kl. 21!

My outfit from today… the pictures are taken with my new camera lens!

bloglovin

12 kommentarer

 • Michelle

  Jeg har et spørgsmål til kappen – er den inden på Gina Tricots hjemmeside? Har kigget efter den, men kan ikke finde den? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, den er der desværre ikke længee. Det er en 2 måneder siden jeg købte den. Vi har stadig masser af den her i Odense i camel/mørke beige, men ikke flere i sort, desværre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Årh. Øv. Men kunne nu sagtens snuppe den i camel.
   Bare ærgeligt, at der er langt til Odense, når man bor i Midtjylland 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Bor du langt fra Esbjerg eller Vejle? Fordi der er der også Gina Tricot butikker 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Den er bare så fin den cape, jeg har også stået og kigget på den mange gange… nu fortryder jeg helt, når jeg ser hvor flot den er på dig!

  Fik slet ikke kommenteret på din videoblog, men synes lige jeg ville fortælle dig hvor smuk og naturlig du altid ser ud, og kan godt forstå at du synes det er grænseoverskridende, men jeg synes du klarer det super godt, og jeg nyder dem altid.

  Tak for tippet med NAK, jeg har jo glat asiatisk hår, og der kan du tro at krøller også hurtigt dratter ud af – æv! Men nu vil jeg se om jeg ikke kan finde det produkt og få fine, holdbare krøller 😀 😀

  – Maj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Maj! Du er altså så skøn til at komme med de mest fantastiske kommentarer. Er så glad for at du læser med herinde!
   Jeg håber, at NAK også virker på dit hår! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har præcis det samme objektiv – det er super godt! =)

  Og rigtig fint outfit, forresten. Kan godt lide kappen ^^

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, indtil videre virker det rigtig godt! Og tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvor ser du vintersmuk ud! Håret er så flot! Jeg er selv lyshåret, og jeg synes tit, slidte og tørre spidser er mere synlige, når man er blondine, men til gengæld lægger man også mere mærke til, når det er blevet klippet. 🙂 -SÅ flot! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Anne! Ja, man får også oftere meget smadret spidser når man afbleger sit hår. Det er lidt en minus 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser skøn ud! Jeg er virkelig virkelig vild med din kappe. Hvor længe er det siden, at du har købt den?

  /Stine
  http://mereglimmer.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Stine 😀 Det er ca 2 måneder siden. Vi har den stadig i camel, men den er udsolgt i sort her i Odense.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Videoblog 3: Hårprodukter