Vinderen af nytårs-konkurrencen er...

Outfit of the day #155

Outfit of the day #155Outfit of the day #155Outfit of the day #155ASOS jacket – VILA blouse – Gina Tricot jeansGina Tricot glovesBianco boots – Gina Tricot scarf

Jeg havde glemt, at vise jer hvad jeg havde inden under DETTE outfit. Det er fra sidste weekend om søndagen, hvor jeg lidt groggy og med små tømmermænd (jeg var heldigvis ikke så ramt… kunne ha’ været _meget_ værre) efter en god lørdag aften med vietnamesisk mad og alt for mange shots på Bar W. Mit outfit var af samme grund ret casual. Jeg synes virkelig, at jeg kan se en mærkbart forskel på billederne taget med det nye objektiv kontra det gamle. Kan I ikke? Der er så meget mere dybde i billederne. synes billederne er blevet mærkbart bedre, synes I ikke?

I dag står den på arbejde her først på dagen (ja, der er søndags åbent i hele gågaden i hele december) og bagefter står den på julehygge… og så eksamensopgave i aften. Skal aflevere på fredag og det glæder jeg mig bare SÅ meget til. Fredag kl. 12.00 har jeg endelig juleferie!

My outfit from last sunday where I was a bit hungover from a good night out with friends the night before.

bloglovin

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af nytårs-konkurrencen er...