Julekonkurrence

Outfit of the day #156

Outfit of the day #156Outfit of the day #156Outfit of the day #156DANSK dress – ASOS wedges – D&G watchTokyo Jane bracelet

Juleaften havde jeg dette outfit på. Jeg har lige siden jeg modtog min nye DANSK kjole haft lyst til, at hoppe i den med det samme. Så jeg var ikke i tvivl om at den skulle på juleaften (og kan se at jeg ikke var den eneste… tjek lige denne dame. Det er da lidt sjovt? Blonde twins 😀 ). Satte bare nogle høje wedges til, lidt guld på armen, røde læber og så var jeg kørende.

Selve kjolen er en str. M og jeg synes den er lidt lille i størrelsen – ihvertfald strammer den lidt om min ass. Men kan mærke at den allerede har givet sig efter igår. Det er nok ikke den sidste DANSK-kjole jeg har købt 😉 I skal nok få lidt billeder fra min jul + gaver i løbet af de næste par dage. Håber I nyder den sidste juledag!

My outfit from Christmas Eve – wearing my new dress from DANSK. I hope you all had a great Christmas!

bloglovin

10 kommentarer

 • Johanne

  Det ville klæde dig at smile på billederne 🙂 men fed kjole, god jul og godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   I know, men min kæreste var sur over at han skulle tage billeder i blæsten, så det er svært at stå og smile til en sur kæreste 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • vanjaiæl

  Hvor er du fin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en super fin kjole!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg kan ikke formulere det, uden det lyder provokerende, men det er helt reelt ment, for jeg overvejer selv kjolen – er det meningen, at den skal sidde som på dig eller som på hende du linker til? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den skal da bare sidde som man selv har lyst til at den skal sidde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Super fin 🙂
  Jeg er ikke klar over, om du allerede ved det, men den anden DANSK kjole du craver (- den med prikkerne, ikke?), er på tilbud på oxideret.dk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak for tippet Ida 🙂 Har godt set det, men har fundet den endnu billigere et andet sted 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekonkurrence