Hjælp mig med at vælge nytårskjole

Outfit of the day #157

Outfit of the day #157Outfit of the day #157Outfit of the day #157Gina Tricot dressASOS wedges – La Chance bracelet

Jeg kan lige nå at få et sidste outfit med her i 2011 (I skal nok også få mit nytårs-outfit, men det kommer nok først op 1. januar her på bloggen). Jeg havde dette på 2. juledag, da jeg var til julefrokost hos mine forældre. De holder altid julefrokost 2. juledag, men i år havde vi i fællesskab besluttet at vi ikke ville have julemad, da vi hvert år når vi når 2. juledag er ved at knække os af julemad. Så vi havde mexikansk tema og fik bla tacos og tortillas! Så lækkert (selvom jeg bestemt ikke ville have noget imod min mors overdådige julebord igen næste år). Mange af jer har spurgt til min jul og det skal I have tak for. Jeg havde en skøn juleaften hos min svigermor og hendes mand. Hyggede mig virkelig (især da Hr. Kærestes lillebror og jeg slog de andre stort i Tegn & Gæt hæhæ) og svigermor havde bare sørget for ALT, så det var perfekt! (Og min risalamande var et hit!).

Kjolen her er forresten ny og er købt på arbejdet (Gina Tricot). Den er på både webshoppen (link er under det sidste billede) og i butikkerne nu. Den koster 299 kr. Den er lidt stor i størrelsen – jeg er normalt en M og jeg har den her i en str. small. Jeg kunne dog godt ha’ brugt 5-7 cm mere i længden, men mht pasformen sad en small bare langt bedre på mig end medium gjorde. Den er iøvrigt super stretchy.
I aften får I indlæg med Hr. Kærestes outfit-favoritter, som lovet 😀

My outfit from 26th of december where I went to my parents house for our traditional christmas dinner – this year with a Mexico-theme! My dress is new and it’s from Gina Tricot.

bloglovin

9 kommentarer

 • Cathrine

  Hej flotte Jeanette!
  Har du set at din dalmatiner kjole fra Dansk du har skrevet om, er sat ned til kun 600 nu på asos? Den er tilbage i alle størrelser! 🙂
  Godt nytår! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Yes, har spottet det 😉 Men tak alligevel!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh hvor er du fin på billederne 🙂
  Synes du bærer kjolen rigtig godt. Jeg er ikke så god til det der læder look, desværre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak! Nej det kan også være lidt tricky! Tror heller ikke det er en kjole jeg kommer til at hoppe i flere gange om ugen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  WOW, elsker bare looket 😀 det er nok min ynglings outift du nogensinde har lagt på bloggen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  respekt for at du tør gå i så korte ting!

  jeg vimser alt for meget rundt til ikke at flashe hele tiden -_- og mine skinkeben er nu heller ikke så glade for fremvisning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe tak – jeg elsker korte ting og når man har strømpebukser på, så synes jeg heller ikke det gør så meget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Der var tider da du gik i sexet tøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp mig med at vælge nytårskjole