Køb: Palme print

Random cravings #2

Random cravings #21. Ganni 999 kr   2. Line&Jo (eller HER i større størrelse) 625 kr   3. Ganni 1099 kr   4. River Island   5. DANSK 1199 479 kr   6. Acne   7. French Connection   8. Line&Jo 1450 kr   9. J.Crew

Små fine cravings der lurer in the back of my mind og som jeg ikke kan slippe. Lige som sidste gang jeg lavede dette slags indlæg, så er flere af dem gamle ting som jeg fortryder grueligt, at jeg ikke fik købt da de var i butikkerne. Jeg kan rigtig godt lide at lave disse indlæg, da det får mig til at indse hvilke af disse cravings jeg bare MÅ eje. Jeg fik jo endelig efter et års sukken anskaffet mig den lilla LANVIN for H&M kjole fra sidste indlæg.

Denne gangs 9 cravings er:
1) Smuk strik fra Ganni. Jeg var inde i Ganni butikken for at rage på nr. 3 (den havde de ikke, øv) og da havde ekspedienten denne bluse på. Elsker blonde deltaljen ved halsen!
2) Super smuk og enkel ring fra Line&Jo. Den ville uden tvivl kunne sættes sammen med de Maria Black ringe jeg ønsker mig i julegave.
3) Så fin strik kjole fra Ganni. Har ikke kunne slippe den siden jeg viste jer den i indlægget HER.
4) Jeg sukkede over denne smukke nederdel fra River Island helt tilbage i februar i dette indlæg. Dengang sendte de ikke til DK, så jeg måtte kaste lange triste blikke efter den på nettet. De sender til DK nu, men det er ret så for sent mht lige denne nederdel. Hvor havde den ellers været fin til Kap Verde!
5) Til mit eget forsvar, så lavede jeg denne kollage FØR jeg købte DANSK-kjolen haha. Men ja, jeg så, jeg købte… og jeg modtog i lørdags 😉 I får den at se meget snart!
6) Dette er det eneste par sko fra Acne som nogensinde har kunne få mit hjerte til at slå lidt hurtigere. Jeg fatter stadig overhovedet ikke Acne-hypen, men lige dette par wedges er ALT for fede. Åhhh hvor ville jeg gerne eje! Men ville simpelthen ikke give fuld pris den gang de var i butikkerne. Men Hybria må gerne bo hos mig!
7) Jeg faldt for denne smukke paliet blazer fra French Connection, da det for et års tid siden bugnede med dem på engelsk Ebay. Jeg lavede klassikeren “Den snupper jeg næste måned – der er jo masser af dem”. Og da jeg så ville ha’ en, så var de pist væk eller blev pludselig solgt til syge overpriser! (da jeg opdagede dem ville de fleste sælgere ha’ omkring 200 kr for den – billigt!). Jeg har lidt opgivet den igen, men billedet af den ligger fortsat på min computer.
8 ) Miss Erlanger. Den første og største Line&Jo crush jeg har haft og på trods af det, så ejer jeg den stadig ikke. Jeg synes den er SÅ smuk og stadig nedtonet nok til at jeg ville bruge den til hverdag. Jeg har simpelthen bare været for nærig so far til at give de 1400 kr den koster. Men den bliver jo nok nødt til at blive min på et tidspunkt. Suk.
9) Jeg er faldet over disse smukke sandaler fra J.Crew på Ebay. De er SÅ meget mig, men desværre var det ikke min størrelse og at dømme på prisen som sælgeren ville have for dem (omkring 1000 kr), så har de heller ikke været billige. Men nej, hvor ville de være de ultimative sandaler til mig!

Hvis jeg SKULLE vælge imellem alle disse smukke sager, så ville valget nok falde på enten strikken fra Ganni, øreringen fra Line&Jo eller Acne støvlerne. (DANSK kjolen tæller jo ikke med eftersom jeg allerede har anskaffet mig den 😉 ). Hvad ville I vælge?

Time for another “Random cravings”. If I had to choose between all of them, then I when pick the knitted sweater from Ganni, earring from Line&Jo or the Acne boots. What would you choose?

bloglovin

20 kommentarer

 • Ej, fordømt!! Hvorfor skulle jeg lige klikke ind hos dig? Ihh, jeg har shoppestop og nu er der hele tre ting, jeg bliver nødt til at tilføje need-to-have-listen!! Den der strik fra Ganni, den er jeg nok nødt til at anskaffe mig snarest, hvis ikke mit liv skal føles tom og ufuldstændigt.. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha jeg kender det godt! Jeg var egentlig også mest hug på Ganni kjolen indtil jeg så ekspedienten i blusen og så var jeg forelsket. Den må jeg altså eje! (Den findes vist også i sort?).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ok..det er dog også farven, på den du har afbilledet, som jeg synes er super skøn;-) Desuden ser jeg meget tydeligt mig selv gå rundt og lufte Paven i den lange gennemsigtige sag fra River Island hele sommeren, mens jeg bare er henkastet lækker og oser af overskud og saltvandhår….kan du se det?? 😉

   Hvad koster den mon? Nederdelen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg er bestemt også mest hooked på farven som på billedet.
   Uh ja jeg kan sagtens se det for mig! Jeg tror også den ville være god til gåture på Kap Verde. Jamen, den er fra deres SS11 kollektion så den er desværre over alle bjerge nu (dog ser jeg en gang i mellem en enkelt dukke op på EBay – dog ikke i min størrelse endnu). Men jeg mener den lå til 300-400 kr.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ganni og DANSK kjolen, tak 🙂 Så ville jeg være lidt lykkeligere bilder jeg mig selv ind 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe jeg føler mig også lykkeligere efter at jeg har modtaget DANSK kjolen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Love the acne shoes!

  Kisses Anne

  http://annenobody.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dot

  Hvor er det befriende med en blogger der heller ikke forstår acne sko hypen. Jeg husker dem der havde søm som hæl. Har aldrig set nogen med dem på, men kan se at de er blevet solgt i en lind strøm på feks trendsales. Også de der kæmpe nogle med velcro foran, de var SÅ grimme. Jeg tror de hed Admires, eller sådan noget. Puha, nej tak.
  Bare giv mig en smuk sort pump, klassisk og nice 🙂
  Mvh Dot.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, jeg har aldrig reddet med på Acne-bølgen. Der har været enkelte items som jeg har synes var fine. Bare ikke til prisen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susie

  Schnoor har -20% på alt Line og Jo hele december… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Noooooooooo – og jeg må ikke shoppe mere denne måned 🙁 Sikke en tarvelig måned at gøre det i!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta Rønager

  Strik kjolen fra Ganni er ret så lækker!
  Og ville bestemt heller ikke takke nej til støvlerne fra Acne..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er helt skudt i maxinederdelen, øreringen og sandalerne! Hvorfor har jeg kun vundet 50 kr i den skrabejulekalender??

  Tjek min blog. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha ja de 50 kr kommer man nok ikke så langt med 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Uuuh, lækre sager! Jeg ville gerne have fingrene i strikken og acne støvlerne! Gi’ mig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Fine ting, er vild med strik kjolen fra Ganni, så fin.;)

  Miss Erlanger fra Line&jo har jeg også luret på en del gange, men er også alt for nærig til at give 1400 for 1 ørering, den dukker dog nogle gange op på Trendsales, måske det var en mulighed for dig at få den lidt billgere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, den kjole ville gøre min vinter skønnere 😉
   Jeg kigger derinde en gang i mellem, men de fleste sælger for 1000-1200 kr, og så vil jeg hellere købe den for 1400 kr og få den ny.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køb: Palme print