Køb: Stina Goya Sky

Yndlings outfits 2011

Yndlings outfits 2011

Jeg vil i løbet af ugen lave de samme slags indlæg som jeg har lavet hvert år, når et gammelt år er ved at ende. Jeg plejer at lave 3 forskellige indlæg: Min egne tre yndlings outfits fra året, mine Top 5 bedste køb og et “Året der gik”, hvor jeg gør status på året. I dag starter jeg med min Top 3 yndlings outfits (og så er Hr. Kæreste gået med til at komme med hans 3 favoritter blandt mine outfits også – synes det er lidt sjovt at få en fyrs point of view. Hans valg kommer på fredag!).

Underligt nok, så består ikke et eneste af disse 3 outfits af en kjole (dog 2 stk nederdele), hvilket er ret ulig mig, men en i løbet af 2011 har buksedragte sneget sig ind i mit hjerte. Det er yndlings beklædnings typen næst efter kjoler. Og især min sorte korte buksedragt fra Gina Tricot (som faktisk er købt i 2010) er en storfavorit. Den blå blazer fra mærket Eddies Eyes (som ikke eksisterer længere) har virkelig også været på mange gange i 2011 og den bliver næppe pakket væk lige foreløbigt.

Hvad siger I til mine tre favorit outfits? Er der et andet outfit som I virkelig synes der mangler her i min Top 3?

Outfit 1: Havde jeg på i påsken i april, da jeg skulle ud og se OB på stadion. Se flere billeder og info om outfittet HER
Outfit 2: Er taget på vores ferie i Barcelona i marts måned. Jeg står for enden af Ramblaen (og blev faktisk kaldt en “puta” flere gange af spanske piger nede i metroen netop pga min påklædning). Se flere billeder (og læs om hele “puta”-historien) og info om outfittet HER
Outfit 3: Det sidste outfit er fra februar under modeugen. Jeg havde lige været inde og se Benedikte Utzons show, da jeg lige fik min veninde Kat til at forevige mit outfit ude foran Aller i KBH. Se flere billeder og outfit-info HER

I’ll be looking back on 2011 during this last week of the year. I’m starting with my 3 favorite outfits from 2011. It’s these 3!

bloglovin

20 kommentarer

 • Mette

  Kan godt forstå at disse er dine yndlings outfits! Wow!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg er hel vild med nr 3 – kan slet ikk huske det, men rart med en opfrisker.
  Glæder mig til indlægget på fredag 🙂

  //Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er også helt tilbage til februar, så det er snart et år siden! 🙂 Hehe gør jeg også… Han har allerede valgt hans 3 favoritter 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  elsker tredje outfit, sexi mama 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker også alle tre outfits! Og super idé med at sammenholde kærestens yndlingsputfits med dine egne! Glæder mig til at se, hvad Tim var mest vild med!

  Gætter på noget med en kjole … 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak søde 😉 Og du har ret – der er mere end en kjole blandt hans 3 valg 😉 haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med blondetoppen til den lange nederdel, den er så fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tror også det er mit nummer 1 outfit, hvis jeg skulle vælge blandt de 3 😉 Og tak 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder som nogle gode indlæg!! 😀 Dem glæder jeg min til at læse ^^
  Det er sjovt, for outfittet med den blå blazer fra Edies Eyes er også iblandt mine favoritter, og det til højre havde jeg helt glemt, men det er vildt flot!!

  xxCaroline
  http://thefashionfrog.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er jeg glad for at høre Caroline! 😀 Taak

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • F fucking crimerider

  ej hvor er det helt til højre fedt 😀 love it

  knus
  F

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Sandholm

  jeg er helt vild med outfit 2 og 3 😉
  nederdelen på 3 er bare så flot 🙂

  glæder mig til at læse de andre indlæg 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Favoritten her er helt klart det første! Forstår ikke hvorfor jeg ikke fik fat i den nederdel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den er jeg virkelig også glad for! Nok et af mine bedste køb i Gina Tricot nogensinde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elskede også nr. to outfit da du viste det første gang, og havde i sommers flere gange et outfit på som var inspireret af det 😉 You go girl!!

  /Kathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhhhh tusind tak, hvor er detvfedt at kunne inspirere andre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køb: Stina Goya Sky