Køb: Noget turkis og leopard

Balsam for sjælen

Balsam for sjælenBalsam for sjælenBalsam for sjælen

Det her er virkelig balsam for sjælen. Det er så rart og man kan mærke at det gør godt helt inden i. Og de her aften-gåture er så smukke og perfekte. Kap Verde er virkelig skøn! Jeg kommer aldrig hjem ? bare så I ved det 😉 (eller, det skulle da lige være for at få lidt stabilt internet? får stadig søde blogger piger til at sende dem af sted til jer).

Jeg skal på ferie hver vinter resten af livet. Det er det bedste i verden.

I?m enjoying this more than words can describe. Cape Verde/Cabo Verde is wonderful. I?m never coming home ? just so you know 😉 All though internet that is actually working would be nice.

bloglovin

5 kommentarer

 • Mette

  Hvor er din kjole fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uuuh, hvor ser det skønt ud – man sku’ have mulighed for at holde solferie mindst to gange i løbet af vinteren, synes jeg 😀 Meeeen jeg tror ikke, den er helt gangbar, desværre. Så det er godt, at jeg kan feriere lidt igennem dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej!

  Hvor ser det bare skønt ud – gid det var mig! Jeg håber, at du virkelig bare nyder din ferie og får trukket stikket helt ud?

  Jeg læste et oplæg, du havde lavet om en kjole fra Dansk. Du havde ikke fået fat i den alligevel, havde du??? Nå, men jeg surfede rundt på internettet og fandt så denne kjole fra Dansk, som du havde været ved at købe. Og jeg kom simpelthen bare sådan til at tænke på dig. Jeg sætter lige et link ind, så du kan få fat i den, hvis du stadig er interesseret 😉 Og den er endda på tilbud – 50%!
  http://oxideret.dk/collections/udsalg/products/dansk-kjole-renete-dalmatiner

  Du har en virkelig fed blog med masser af personlighed, kanon gode billeder og spændende posts! Keep up the good work! Tjekker den flere gange om dagen, haha 😛

  Stort knus fra Pernille

  P.S. Send noget varme til DK – tak!!! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køb: Noget turkis og leopard