Stine A smykke konkurrence

Emily, mandelkage og den franske ambassadør

Emily, mandelkage og den franske ambassadør

Jeg har ikke fået blogget i dag før nu, da jeg har været på en hurtig tur til København. Emily og jeg var blevet inviteret til en hyggelig nytårskur hos Atout France (Frankrigs Turistråd) med champagne, Galette des rois (som Lise på forhånd havde fortalt var fransk mandelkage) og den franske ambassadør Hendes Excellence Véronique Bujon-Barré. Vi fik snakket med interessante mennesker og det var rigtig hyggeligt. Efterfølgende fik Emily og jeg lige en sandwich og en sludder for en sladder inden jeg hoppede på et tog igen. Hun er altid godt selskab! 😉

Jeg har faktisk sindsygt mange københavner-ture foran mig de næste 4 uger. Jeg skal allerede til København igen lørdag, fordi min lillesøster har fødselsdag lørdag og hun holder stor fest. Søndag skal jeg lige sige hej til Pernille RT, som jeg jo var med til at køre valgkamp for i september. Jeg er allerede tilbage i KBH i slutningen af januar i forbindelse med at vi skal til Kap Verde (vi skal flyve fra Kastrup) og når jeg kommer hjem igen så starter modeugen! Men alt det københavneri gør mig ingenting. Jeg kan rigtig godt lide byen (og alle de søde mennesker jeg kender der 😉 ).

Det er i øvrigt skønt at I er SÅ mange der har deltaget i Stine A smykke konkurrencen. Hvis I endnu ikke har deltaget, så kan I gøre det HER.

I haven’t had the chance to blog today before now because I have been in Copenhagen today. I was at an event with Atout France where there was champagne and french almond cake (galette des rois).

bloglovin

15 kommentarer

 • Charlotte Louise

  Jeg ved ikke om I ved, at disse kager serveres i forbindelse med hellige tre kongers dag? Det var den 6. januar, og det er en dag som fejres i Frankrig. På trods af mine halvt franske gener fik jeg dog ikke selv spist kagen i år – de smager ellers vildt godt! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jo, det fik jeg af vide af både Emily og Lise. En rigtig fin tradition 🙂 Hvor cool du har franske gener! Jeg har kun et fransk navn, men mine gener er kun danske og svenske 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Galette des rois er en rigtig hyggelig tradition 🙂 Dem får vi også spist en del af herhjemme i øjeblikket 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det var min første Galette des rois, så det var sjovt at prøve! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • København er også en dejlig dejlig by 🙂 Som har godt af godt selskab!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, helt bestemt! Odense er favoritten, men København er også dejlig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det fint ud Jeanett og lød som en perfekt tur! Fik du en krone ? Vi blev lidt snydt i år for de havde åbenbart glemt at putte en figur i vores.

  Tak for trafikken i øvrigt! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, det var desværre ikke mig der fik den! Men jeg stod faktisk og snakkede med hende der pludselig fandt et spøjst stykke legetøj i sin kage 😉
   Og det var så lidt – dejligt du kunne se det på tallene 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil gerne vinde ringen – gerne i en str. 50! Jeg følger dig både på Facebook og Bloglovin’ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor jeg synes, det er bizart, at ambassadører bliver ophøjet til noget nær kongelighed. Er de ikke bare nogenlunde almindelige borgere, der er rykket til et nyt land?

  Eller også er jeg bare virkelig bitter over alle de ambassadebiler, der tror, de ejer hele verden her på Østerbro! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg ved faktisk ikke hvordan det fungerer… men jo, lidt sjov titel 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Årh, hvor ser det lækkert ud! Muuums! 🙂

  http://www.thoughtsinframes.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • v

  hej jeanett

  jeg er 23 år og læser jævnligt din blog. elsker dine skønhedsindlæg!
  Well, jeg er egentlig universitetsstuderende, men pt er jeg sygemeldt med svær depression.
  At læse din blog har på en eller anden måde været en af mine vigtigste inspirationskilder når det hele ser sort ud. Jeg ser dine nyeste køb og dine outfits, og tænker at så vil jeg også gøre noget ud af mig selv. og så får jeg det lidt bedre (når jeg ikke får mindreværdskomplekser af at sammenligne mig)..Nogle gange lykkes det så bedre end andre. Blogs er et dejligt pusterum i hverdagen og ind i mellem fører det til køb, som jeg altid bliver glad for:)
  Nok sludder herfra – ville bare gerne sige tak for en god blog!”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ihh tusind tak. Og god “bedring”… og du skal ikke få mindreværdskomplekser! Vi har alle sammen ting vi absolut ikke er glade for. Ingen er perfekte, men alle er dejlige på hver deres måde 🙂 Det handler om at fokusere på de ting ved sig selv man godt kan lide, end alle dem man ikke kan.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stine A smykke konkurrence