Min weekend

Forrest & Bob udsalg

Forrest & Bob udsalg
Jeg har lidt travlt i øjeblikket, hvilket I måske har fornemmet, så jeg undskylder på forhånd hvis min blogging er lidt ustabil inden vi rejser og hvis I synes kvaliteten på indlæggene er derefter. Jeg prøver kun at blogge når jeg har noget interessant at dele – gider ikke bare spytte indlæg efter jer bare for the good of it.

Jeg har brugt et par timer her i eftermiddag sammen med søde Emily som har været i Odense for at filme en ny spot til TLC. Hun havde lige et par timer til overs, så vi fik sludret og drukket kaffe (og hun fik hamstret fynsk brunsviger med hjem – jeg tror at jeg er skyld i at Emily har fået et kærlighedsforhold til ægte brunsviger 😉 ).

Nå, men selve indlægget skulle egentlig handle om at jeg netop har shoppet lidt udsalgsvarer hjem. Jeg har længe gerne ville ha’ en tanktop af god kvalitet og har derfor luret meget på dem fra Forrest & Bob (har hørt meget godt om dem). Og nu havde de sat rigtig mange ting ned på deres webshop (HER). Jeg snuppede en af deres Hitchcock tanks i sort som var sat ned til 150 kr og så røg der også lige den smukke blonde BH med som jeg gav for 160 kr. Find tanktoppen HER og BHen HER. Levering er iøvrigt gratis.

I just bought these two items from Forrest & Bob – they are both on sale on their webshop HERE.

bloglovin

30 kommentarer

 • Carina

  Hej Jeanett..
  Jeg kan godt forstå at du ikke gider lave nogle ligegyldige indlæg – men hvis du en dag har tid og overskud, vil jeg super gerne se hvad du pakker med til Kap Verde, da jeg selv skal afsted i uge7, og ikke ligefrem er en haj til at pakke 🙂

  I hvert fald god ferie lige meget hvad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh jeg nåede det ikke inden, desværre. Men hvor skal du hen? Er det et varmt sted?

   Og mange tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så håber jeg du har mere held med det end mig :)! Jeg bestilte en BH derfra for godt to uger siden, og i dag fik jeg en mail om at min ordre var blevet droppet, da de ikke havde flere på lager /: .. Det er altså lidt bittert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Uh så håber jeg ikke det samme sker for mig! Er lige blevet helt forelsket i den bh!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Deres BH’er er også fantastiske! Bare træls, når man tror man har gjort et lille kup, der så aldrig når frem /: ..Men krydser fingre for at du er heldigere ;). Min shoppe-karma har virkelig været i bund på det sidste..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det var jeg! Og det hele passer perfekt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor fedt! Elsker deres basistoppe og undertøj, så må straks forbi 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Fine ting! 🙂
  Ved du om tanktoppen er transparent som meget af deres andet tøj? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Lidt tror jeg at de er. Men kan ikke svare 100% da jeg ikke har modtaget min bestilling endnu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg gik selv lidt “amok” på deres udsalg her i weekenden og købte 4 basistoppe. Var også meget fristet af de fine blonde-BH’er, men var meget i tvivl omkring størrelsen. Jeg bruger 65F, så jeg kunne simpelthen ikke bestemme mig for størrelse, fordi jeg var bange for at M ville blive for lille, men omvendt ville en L nok blive for stor i omkredsen. Så jeg håber du kan komme med en lille anmeldelse af BH’en (du ser nemlig også ud til at være relativt slank med en lidt større barm, hvis man må være så fri:-)?).
  Tak for en super blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe ja jeg overvejet faktisk også BHerne netop pga størrelsen. Jeg er en 75D og jeg har taget den i en str. L, men ved så ikke endnu om den passer, da det ikke er ankommet endnu. Har du fået toppene? Hvordan er de i kvaliteten?
   Og tusind!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hvis nu man havde sådan en smuk BH, som du har bestilt ville det være rigtig fint indenunder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, og den er faktisk ikke rigtig gennemsigtig toppen. Synes ihvertfald ikke at man kan se noget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lin

   Jeg ved ikke om du kan bruge det Pernille, men jeg er normalt en 70D eller 70DD hos change i hvert fald, og jeg skal faktisk helt ned i en S.

   Nu ved jeg ikke hvor du er fra Pernille, men de har dem bl.a. i Message på strøget, så der kan man i hvert fald prøve dem:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har fået mine ting i dag og jeg er som sagt en 75D og en large passede perfekt! (Min tank er en str M og passer også perfekt).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Havde skrevet en kommentar tidligere, men den er vist forsvundet.
   Men jeg har også modtaget toppene – gotta love hurtig levering! Nu har du jo også selv modtaget dem og kan vurdere kvaliteten, som jeg synes virker helt fin. De er i hvert fald vældig bløde. Jeg har bestilt en i en grå-agtig farve og den er en smule gennemsigtig på den fine måde. Den sorte top synes jeg ikke er specielt gennemsigtig, men de er sådan lidt tynde i stoffet.
   Og tak for hjælp angående størrelse. Måske er jeg nødt til at smutte i Message og prøve…eller bare tage chancen….
   Jeg havde i øvrigt bestilt 3 toppe, men den ene variant havde de så ikke på lager alligevel. Øv 🙁 Synes charcoalfarven er så fin, men det var desværre den, som ikke kom med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, kvaliteten virker super! Tror jeg bliver nødt til at eje nogle flere af deres bh’er 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er ret vild med tanktoppen – den er virkelig fed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg håber virkelig også at den sidder så godt som på modellen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha, hot bh! Noget kinky, men er sikker på, manden ville synes om den, haha. Tak for tippet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, den er lidt naugthy 😉 Men ja, jeg tror også han vil kunne lide den 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhhh, tak for tippet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lin

  Ja jeg har også prøvet at få fat i en af bh’erne, men den var nemlig også udsolgt da jeg ville købe den.

  Meeen på den gode side, så har jeg for få timer siden fået en sms om at min pakke er kommet og ligger derhjemme:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Neeeeeeej, nu fik du mig til at bruge penge jeg ikke har! 😛 Haps sagde det lige, nu er der en bh og en tanktop på vej til mig! Glæder mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha ups 😉 Undskyld! Jeg sidder selv og overvejer om jeg skal have BH’en i en anden farve også.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Rigtig godt tip! Kunne være man skulle fylde lidt op i basisgarderoben ;).
  Lige et lille spørgsmål. Hvordan er din smukke Love-kjole i størrelsen? Overvejer kraftigt at bestille den, men kan simpelthen ikke finde ud af det med størrelsen. Er normalt en ren medium.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend