Noget blødt og mintgrønt

Hotel: The New Yorker hotel

Hotel: The New Yorker hotelHotel: The New Yorker hotelHotel: The New Yorker hotelHotel: The New Yorker hotel

Da vi var i New York, da boede vi på 2 forskellige hoteller, da vi var i byen af to omgang (før og efter Boston). Det første hotel vi boede på var The Empire Hotel (kendt fra Gossip Girl) og af anden omgang boede vi på dette kendte hotel: The New Yorker hotel. Hotellet er et af NYCs mest kendte hoteller og dets røde skilt/navn har været med i utallige film. Præsidenter har boet her og det samme har mange, mange kendte mennesker. De har dog også almindelige værelser som vi “normale” mennesker kan betale.

Selve hotellet ligger på 8th Avenue & 34th Street, hvilket er ret tæt på Times Square (dog heldigvis ikke FOR tæt på… det er et turist-helvede dernede). Vi havde booket et af deres billigeste værelse, men pga et wc der overflooded og stoppede 2 dage i træk (som de undskyldte ekstremt meget for), så opgraderede de os til en af deres mindres suite. Det er den I ser på billedet. Den havde et stort rum, ret stort badeværelse med wc (som ikke stoppede, wuuhu!) og bruser, et mindre walk-in closet, mini-køleskab, skrivebord, fladskærms tv og en fin view til blandt Hudson River (billede 3).

+ Plusser: Gratis internet 24/7 som virkede hele tiden! Vild udsigt fra begge værelser vi boede på, da de lå på hhv. 22 og 32 etage. Beliggenheden er også et plus, da man har er tæt på rigtig mange ting i det område (Empire state building (som er det første man ser, når man træder ud fra hotellet), masser af indkøbsmuligheder og spisesteder, shopping, Madison Square Garden og Times Square). Subway/metro stationen “34 Penn Station” er bogstaveligt talt lige rundt om hjørnet.
– Minusser: Toilet der stoppede 2 dage i træk. Dog fik vi stor undskyldning og blev opgraderet.

Pris: Hoteller i New York er bare ikke billige, men dette var okay prismæssigt. Vi gav omkring 750 kr pr nat. Man kan sikkert godt få et værelse billigere på andre tidspunkter af året, da vi var der midt i højsæsonen. Prisen var inkl gratis trådløst internet, men uden nogen måltider.

I kan booke hotellet HER

When we visited New York, we stayed at two different hotels. The first one was The Empire Hotel (known from the Gossip Girl series) and the second one was this one – The New Yorker. We booked it here.

Indeholder affiliatelinks

bloglovin

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget blødt og mintgrønt