Vinderne af Stine A konkurrencen...

Kap Verde Dag 1

Kap Verde Dag 1Kap Verde Dag 1Kap Verde Dag 1Kap Verde Dag 1Kap Verde Dag 1Kap Verde Dag 1Så fik jeg endelig tid og mulighed for at blogge! Vi ankom til hotellet i går aftes ved en 17.30-tiden (Kap Verde-tid, som er 2 timer bagud i forhold til DK ? dvs. klokken var ca. halv otte i DK). Her er virkelig skønt og i dag har vi haft ca. 23-25 grader og delvis sol/skyer. Her blæser utrolig meget på Kap Verde, men det var vi forberedt på hjemmefra, da jeg bla. havde læst at Kap Verde er populært blandt kite ? og vindsurfere. Solen bider til gengæld voldsomt på trods af at man ikke sveder synderligt? både Hr. Kæreste og jeg har været smurt ind i faktor 30 (og mig faktor 50 i ansigtet ? men der er jeg så heller ikke forbrændt) og vi er begge ret forbrændte hertil aften. Jeg har netop brugt 45 min (yes, 45 minutter!!) på at sidde ude i vores badekar og hælde koldt vand på mine ben (som er det sted der er værst forbrændt). Hr. Kæreste er rødere end rød i hele hovedet.

Jeg har en masse at fortælle om øen Sal, men jeg har jo mange dage endnu, så i stedet for at skrive en roman nu, så vil jeg sprede det lidt ud. I får her lige en god omgang billede-spam fra i går aftes da vi ankom på Kap Verde + i dag. Selve Santa Maria by er virkelig fin og charmerende (det minder lidt om Havanna på Cuba med alle de farvede huse og gamle biler). Dog er der vildt mange sælgere der gerne vil have os ind i deres små butikker og de er meget insisterende og træls. De følger én rundt og forstår virkelig ikke et nej. Det er virkelig det eneste minus vi har stødt på so far. Tjek i øvrigt lige billedet af min aftensmad fra i går ? 2 stks grillet hummer til under 200 kr. Det er jo åndsvagt?! Og det var SÅ godt.

Håber I passer godt på Danmark derhjemme, imens jeg nyder Kap Verde 😉

Pictures from our first day on Cape Verde (or Cabo Verde, as the locals call their islands). It?s so lovely here!

bloglovin

11 kommentarer

 • Liv

  Du får jo en til at fryse ekstremt her i Berlin :s …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor ser det dog lækkert ud! Bare det var mig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline K

  Uh, ville ønske det var mig der var på ferie.. Men håber i for det dejligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  MISUNDELSE!!!

  Kan varmt anbefale dermas faktor 30 spray, tror faktisk den er til børn:P
  Det holder bare all day long, i pool, i havet, når man sveder, og beskytter bedre end de faktor 50 jeg har prøvet! Den fedter lidt, men er til gengæld også nem at vaske af med lidt sæbe..

  Alle pengene værd, der er intet værre end at tilbringe dagene i skyggen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det bare lækkert ud, gid det var mig! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Misundelse herfra! Hold nu op, hvor savner jeg bare sol og sommer ekstra meget, efter at have set dine billeder.

  Ikke så rart, at du allerede er blevet så forbrændt. Kan huske jeg blev forbrændt så slemt på mit bryst sidste år, da jeg var på sommerferie i Bulgarien med min familie, at jeg blev nødt til at gemme mig for solen i et helt døgn. Det var en rigtig øv-følelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iiih hvor lækkert altså 🙂 By the way syntes jeg den turkis leopard kjolee er for fed 🙂

  http://kassandragold.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er din fine taske fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanar Hamid

  Årh hvor ser det bare lækkert ud! 😀 Årh det lyder ikke godt med den forbrænding, men få nu al den sol, I kan, for det sner her i Danmark 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderne af Stine A konkurrencen...