Kap Verde Dag 1

Køb: Noget turkis og leopard

Køb: Noget turkis og leopard
Inden vi smuttede på ferie købte jeg denne kjole på ASOS (fra mærket “Motel”). Jeg havde jo egentlig bestilt den fine DANSK dalmatiner kjole, men af en eller anden grund blev min ordre slettet? Virkelig random. Og så var kjolen udsolgt i min størrelse (men nu er den vist kommet igen?). Jeg hoppede i stedet på denne her. Jeg kunne godt forestille mig at den her skiller vandene lidt, fordi kombinationen mellem turkis og leopard er måske ikke alles kop te, men jeg synes virkelig den er cool. Forestiller mig den med høje hæle, løst stort hår og røde læber. Det kunne være super labert!

Den koster kun £28 (ca. 252 kr) og findes også i blå i stedet for turkis. I kan finde den HER.

I just bought this dress on Asos. It’s from Motel and you can find it HERE.

(Dette indlæg indeholder affiliatelinks)

bloglovin

8 kommentarer

 • Stine

  Åh gud da.. Den er bestemt ikke min kop te. Men glæder mig af en eller anden grund til at se dig style den alligevel. 🙂

  Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe det er også helt okay – regnede med at der ville være flere som ikke ville være fans 😉 Håber jeg kan style den fedt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er super cool! Men den kræver desværre også en vis benlængde, fordi den er så lang! Den vil få mig til at se meget kortbenet ud, men jeg er sikker på, at du sagtens kan pull it off med dine lange stænger 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, hvor er den fed. Jeg er som regel ikke rigtig til alt for vilde farver, men synes virkelig, at denne er flot! Glæder mig til at se, hvordan den ser ud, når den kommer på 🙂

  Håber dig og hr. Kæreste nyder varmen. Der er ufatteligt koldt herhjemme.

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow! Glæder mig til at se den på. 🙂
  Jeg må sige, jeg er på!

  Lidt uden for emne, men dine ALDO stiletter, hvordan er de i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Hanne 🙂 Mine Aldo’s er meget normale i størrelsen, synes jeg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kap Verde Dag 1