Coloured jeans

Min weekend

Min weekend1. Smuk vinterhimmel, da vi lørdag venter på toget i Odense.   2. Essie på neglene og Maria Black for fingerne til festen lørdag.   3. 1 stks fuld Troels og et stk fuld svoger.   4. Når man går kold til fester, så må man tegnes på. Ham her vågnede bare når vi forsøgte at tegne i ansigtet, så der måtte tegnes andre steder.   5. Pæne Christians Havn søndag eftermiddag.   6. Weekendens køb: Endnu en Disney klassiker til samlingen: Fantastia 2000

Jeg har lige holdt lidt blogfri weekend, da jeg alligevel ikke havde det vilde på hjertet og samtidigt har jeg været i København siden igår eftermiddags, så jeg har faktisk ikke haft det vilde tid til at blogge. Jeg tog direkte fra arbejde til hovedstaden igår, fordi min søster havde fødselsdag og hun holdte 25-års fødselsdagsfest på selve dagen. Det var en mægtig sjovt fest og kom først i seng kl. 06 i nat efter mange white russians/gina&tonics, 1000 samtaler om amerikansk politik og det kommende valg, hotdogs til natmad og fællessang (kl. 05 om natten – stakkels naboer!). Har været ret smadret i dag (dog uden de vilde tømmermænd), men Hr. Kæreste og jeg nåede alligevel ud forbi Pernille Rosenkrantz-Theil til kaffe og en hyggelig snak inden turen atter gik mod Fyn igen. Det har været en skøn weekend og forude venter en uge med mere fødselsdag (min mor fylder 50 i morgen), eksamenslæsning, eksamen torsdag, et par omgange træning, arbejde, pakning inden rejsen og så igen til KBH, hvor jeg har lovet denne skønne dame at tage noget fynsk brunsviger med til hende (som selvfølgelig udtales som det skal: brønsvir). Det bliver en uge med knald på! Til gengæld kommer belønningen mandag: sol, strand, palmer og sommertøj! I can’t wait any longer…

Pictures from my weekend where I went to Copenhagen to celebrate my sister who was turning 25.

bloglovin

8 kommentarer

 • Mmmmmmmmmmmm brunsviger! Men den skal altså være hjemmelavet!

  Jeg laver simpelthen en kickass brunsviger – og selvfølgelig har jeg crazy cravings efter det nu, her kl 00.30……Ih altså…

  Forresten, har ikke set at du har haft et indlæg om Odensebloggere, men hvis du vil smide et link, vil jeg blive rigtig glad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg synes faktisk sjældent at hjemmelavet brunsviger er godt. Det er simpelthen aldrig nok “snask” på de hjemmelavede. De skal sejle i det brune snask, hvis det står til mig 😉

   Nej jeg har ikke lavet en indlæg siden du skrev om det for 5 dage siden. Er ikke sikker på jeg laver et og hvis jeg gør, så bliver det 100% sikkert ikke før jeg kommer hjem fra min ferie igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • City Chick

   Det er derfor jeg laver den selv. Den sejler nemlig i brunt snask!…… 🙂

   Og nej, nej – jeg troede du evt. havde lavet et tidligere for måske flere år siden og jeg så havde overset det 😉 Heller ikke ligefrem noget, der haster. Faktisk bestemmer du jo helt selv, hvilke indlæg du laver 😉 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhhh brunt snask er godt <3

   Nej, det mener jeg ikke at jeg har lavet før… jeg har tit linket til andre Odense-bloggere, men ikke i et samlet indlæg, tror jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej Jeanett,

  Af ren nysgerrighed bliver jeg lige nødt til at spørge om din svoger hedder Jens? Han ligner nemlig virkelig meget en jeg kender 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Yes, det gør han 🙂 Hvor kender du ham fra?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Godt spottet! Vi har arbejdet sammen et lille årstid i København 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej hvor er det sjovt… DK er et lille land 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Coloured jeans