Videoblog: Hudpleje

Molly has arrived! (og en pæn kjole)

Molly has arrived! (og en pæn kjole)Jeg lovede i dette indlæg, at sige til når Molly-skjorten kom i butikkerne. Den er kommet her i Odense i torsdags, men kun i den sorte version. Det gør til gengæld mit valg mht farven nemmere, da jeg jo så kun har den sorte at vælge i mellem 😉 Den ligger nu nede på min personalehylde og venter på mig (sammen med et par nye jeans og en mintgrøn strik… ups!). Længden virkede okay!

Da jeg var på arbejde i dag der opdagede jeg, at vi havde fået lidt plakater hjem til den kommende forårssæson. Og blandt alle dem der fandt jeg billedet her til venstre. Først så troede jeg at det var en nederdel, men kunne se ifølge vores hjemmeside, at det faktisk er en kjole. Det print/stof ser lidt spændende ud. Den håber jeg virkelig at vi får, fordi den ville jeg gerne gramse lidt på. Generelt må jeg sige, at jeg virkelig synes at Gina Tricot har oppet sig til den kommende sæson. Jeg har som sagt set plakater, produktbilleder osv og der er MANGE ting jeg bestemt lige skal se nærmere på. Skal jeg evt lave et indlæg med lidt billeder? Godt nok er det min arbejdsplads og jeg synes langt fra at de altid rammer plet (selvom jeg altid kan finde et eller andet i butikken jeg gerne vil have med hjem haha – arbejdsskade!), men når de så gør, så skal de sgu også ha’ lidt ros. Jeg kan ihvertfald afsløre at mintgrønt bliver SÅ hot i Gina Tricot til sommer.

The Molly shirt from Gina Tricot has finally arrived in stores now and the black version is now waiting for me at my job. I’ve also discovered the picture on the left and what I thought was a skirt, but it’s a dress. I really like the print!

bloglovin

25 kommentarer

 • Den er altså ret fin 🙂 Kunne være at man skulle lure lidt nærmere på den næste gang man smutter forbi Gina Tricot 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Ja, vi vil gerne se billeder!!
  Sukker efter sommer, så alt hvad der kan få den til at føles tættere på, bydes hjerteligt velkommen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg så den også i Gina Tricot her i Århus i går, og der havde de den også i den armygrønne. Den er rigtig fin, men jeg tror jeg synes, den er lidt for gennemsigtig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det er en skjorte man skal ha’ noget inden under. Men det regnede jeg nu også med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, den kjole ser faktisk virkelig spændende ud! Synes gerne du må komme med et indlæg om deres kommende kollektioner, jeg plejer altid at kunne finde en ting eller to jeg elsker i Gina Tricot, så jeg vil med glæde læse det (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg er også lidt spændt på den kjole!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Jeg købte også Molly skjorten i sort for et par dage siden og er helt forelsket i den! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkerlækkerlækker skjorte!!!! <3

  //www.ellent.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, mintgrøn! Elsker den farve!
  Og så tænkte jeg på om den fluffy hvide bluse også kommer i butikkerne? Jeg er vild med fluffy ting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, den burde også komme i den kommende sæson. Jeg ved dog ikke hvornår og om den kommer i alle butikker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Hejsa! 🙂
  Hvordan er den i størrelsen? Den må jeg da osse eje! 🙂 Jeg svinger mellem en str 36 eller 38? Glæder mig til at se den på dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Meget normal synes jeg 🙂 Synes ikke der er den store forskel – hvis der er, så er det mest i længden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Har lige købt skjorten i sort, den er super fin!

  Jeg synes det ville være lækkert hvis du laver et indlæg med den kommende kollektion :-)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, jeg elsker mintgrøn! Jeg vil meget gerne se flere billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jaaa, du må meget gerne lave et indlæg med flere billeder fra deres forårskollektion! 🙂 er spændt på at se hvad de har fundet på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SHOW US! (altså billeder af det kommende tøj)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Indlæg, ja tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Videoblog: Hudpleje