Nytårsaften 2011 / 2012

Molly

Molly

Jeg synes, at Molly er meget pæn. Molly blouse er style-navnet på denne fine skjorte fra Gina Tricot som lige et dukket op på deres webshop. Den var dog ikke kommet i butikken endnu, da jeg var på arbejde igår, så jeg må lige holde øje indenfor nærmeste tid. Jeg er helt vild med den indsatte henholdsvis hvide og nude detalje på de to. Jeg er bare lidt i tvivl om farven? Den sorte ville nok være nemmest at style, men til gengæld har jeg ikke særlig meget army grønt i min garderobe. Det sidste ved jeg så ikke om er en fejl eller om det er fordi jeg ubevidst undgår det? Jeg hælder nok til den sorte version, men jeg venter lige med at afsige dom indtil jeg ser dem i virkeligheden. Måske ender det med begge to 😉 En anden ting jeg også lige skal tjekke er længden. Jeg hader simpelthen toppe og bluser der stopper lige ved buksekanten, da det gør intet godt for mine hofter 😉 Derfor håber jeg at disse er bare lige en smule længere.

Skjorterne er som sagt kommet på webshoppen HER og de koster 249 kroner pr stk. De er ikke kommet i butikken i Odense endnu, men oftest får webshoppen altid varerne en 3-7 dage før de fysiske Gina Tricot butikker gør, så de er nok på vej.

I just saw these two shirts at the Gina Tricot webshop. The style name is Molly blouse. I really like them – I just can’t figure out which colour I should choose?

bloglovin

12 kommentarer

 • Anita

  Sikke du lokker 🙂
  Jeg mangler virkelig overdele i mit skab, og nu er der sørme en pæn sort skjorte på vej hjem til mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha sorry Anita! 😉 Men håber at du bliver rigtig glad for den!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anita

   Det tror jeg bestemt jeg gør, hende molly er en pæn dame:) tak for tippet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det var så lidt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er faktisk rigtig flot, ja! Og jeg ved lige præcis, hvordan du har det med tøj der stopper ved buksekanten – det kan jeg heller ikke fordrage 😉 Jeg synes, den vil være fin med jeans og bælte – gerne med skjorten stoppet lidt ned i bukserne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg håber lidt, at den er lang nok til bare at kunne hænge ud over bukserne – men nu må jeg lige se på den når den rammer butikkerne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Molly ser da godt ud! Vil helt klart kigge i nærmeste Gina Tricot efter den. Jeg ville vælge den i sort, da det er mest i min stil, og klæder mig bedst. (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg tror også at jeg ender med den sorte med mindre min opfattelse af den ændrer sig, når jeg ser den live.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, den er fin i sort!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, den er virkelig også den jeg hælder til!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er godt nok en fin skjorte, er især vild med den i armygrøn. Du må endelig lige fortælle videre hvor lang den er, når du opklarer mysteriet. Har selv nogle hofter, som ikke er så glad for bluser der stopper ved buksekanten.

  /Kira Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det skal jeg gøre! Jeg holder skarpt øje med den her i Odense 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårsaften 2011 / 2012