Kap Verde mix #1

Outfit of the day #160

Outfit of the day #160Outfit of the day #160Outfit of the day #160
Tibi dress – ASOS wedges – Friis & Company earrings – Unknown bracelet

Outfittet her er fra vores første hele dag på øen Sal i Kap Verde (den første dag ankom vi om aftenen sent, så der lavede vi ikke det helt store). Billedet er taget lige ude foran vores egen lille bungalow ved solnedgangs tid. Det bliver mørkt omkring kl. 18-18.30 dernede her i januar.
Om dagen havde vi ligget på stranden og på trods af at jeg var smurt ind i faktor 30, så blev jeg slemt forbrændt på benene. Solen bider bare mere dernede og jeg forstod slet ikke en svensk familie som jeg så smøre sig selv og børnene ind i faktor 6. Det er jo crazy?! Nå, men jeg var så selv så dygtig at falde i søvn på stranden. 5 timers til vinterblege, skandinaviske ben er bare ikke godt. Resultatet er ikke pænt og gjorde pænt nas i 3 dage efter.

Outfit from the first day we had on Cape Verde. We took the photo outside of our own small bungalow.

bloglovin

4 kommentarer

 • Daaaamn, hvor ser det lækkert ud!
  Kig evt forbi dailygoodfortune.dk
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det værste er bare når man bliver ujævnt skoldet, hæhæ!

  De fleste glemmer eller ved ikke at man skal putte solcreme på cirka en gang i timen plus hver gang man har været i vandet, det kunne måske godt redde en solskoldning eller to.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hvorfor skal man smøre på igen, hvis man ikke har været i vandet? Det har jeg aldrig haft problemer med før. Ved godt det med vandet, men den dag havde jeg ikke været i vandet. Kun ligget i en solseng 🙂

   Og nej, det ser så grimt ud – og nu er det også begyndt at skalle. Haha godt ingen andre end kæresten skal se mine bare ben et stykke tid 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kap Verde mix #1