Molly

Serie anbefaling: Fringe

Serie anbefaling: FringeSerie anbefaling: FringeSerie anbefaling: FringeDette er måske et lidt tekst-tungt indlæg, men hvis I savner anbefalinger på gode serier, så læs endelig med!
De sidste par år synes jeg virkelig der har været fåtal af gode nye film. Jeg har nærmest ikke haft lyst til at gå i biografen, da de film der kommer ud virker så ligegyldige, set 1000 gange før (hvor mange versioner af den i princippet samme romantiske kærligheds film kan man blive ved med at sende ud på markedet?) eller så er det nr. 4, 5 eller 6 i en serie om den samme superhelt eller cast. Jeg savner virkelig fornyelse. Den eneste film jeg virkelig, virkelig glæder mig til lige nu er Hobitten som kommer til jul i år.

Til gengæld synes jeg virkelig at der i flere år har været skruet op for kvaliteten, når det kom til TV serier. Det startede med Heroes (som jeg dog døde i midt-3.sæson), True Blood, Mad Men og The Walking Dead. Mad Men kommer tilbage i marts i år (jeg glæder mig som et lille barn… nøøøøj hvor har vi ventet længe!). The Walking Dead er tilbage midt-februar – den ved jeg at flere Bloggers Delight bloggere er ret hooked på (bla. Emily, Lasse, Kia og Kira…. og mig selv 😉 ).

Men men men… pointen med dette indlæg var at introducere jer til min nyeste favorit serie (imens vi venter på alle de andre), nemlig: Fringe. Det handler om FBI agenten Olivia Dunham (som er ret pæn – har dog hele tiden en ustyrlig lyst til at putte hende i nogle sexede kjoler istedet for de jakkesæt+skjorter hun render rundt i hele tiden) som pludselig bliver rekrutteret til en “speciel” afdeling af FBI: The Fringe Division. Her skal hun efterforske underlige og sære sager, hvor det overnaturlige spiller en rolle. På hendes “team” har hun en gal professor (crazy og ret sjov) og hans søn. Sønnen spilles af Joshua Jackson og hvis det ikke siger jer noget, så gør det måske hvis jeg siger Pacey fra Dawson’s Creek? 😉 Han er blevet voksen og lækker, må jeg tilføje. (Eller også er det bare et levn af min teenage-svaghed for ham, da jeg var Dawson’s Creek fan dengang i 90erne). Desuden har hans karakter en IQ på 190… er der noget mere sexet end lækre OG kloge mænd? I think not! Nå, sidespor… haha. Serien kunne som koncept godt minde lidt om X Files (“Strengt Fortroligt” på dansk), men synes alligevel den bringer noget nyt til bordet. Jeg er ihvertfald hooked og er godt i gang med sæson 2! Den kan varmt anbefales! Serien har kørt siden 2008 i USA, men er såvidt jeg ved ikke kommet til dansk tv (endnu?). Der er 4 sæsoner so far og den er endnu ikke afsluttet 🙂 Sæsonerne kan dog sagtens købes herhjemme. Sæson 1 til 149 kr HER, sæson 2 til 179 kr HER, sæson 3 til 199 kr HER og sæson 4 til 299 kr HER.

Kender I Fringe? Har I set serien?

I just wanna recommend you the TV show Fringe which I recently discovered. It’s with Joshua Jackson and Anna Torv – and I’m completely hooked! 😀 

Indeholder affiliatelinks

bloglovin

38 kommentarer

 • tak for din kommentar på min blog. også fin blog du har dig 🙂

  – untitleddk.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Fringe har kørt på Kanal 5 🙂 Ved ikke om den stadig gør, men har i hvert fald set utallige afsnit af serien på den kanal! Den er rigtig god!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Klejs siger TV3 og du siger Kanal 5 – har den måske kørt på begge?
   Men ja, den er super god!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har faktisk set Fringe sæson 1 & 2 på tv3, der er sæsonpause.

  Må jeg slå et slag for Weeds? Supergod serie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Har prøvet Weeds, men det sagde mig ikke noget.
   Okay, vidste ikke at Fringe havde kørt herhjemme 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er pt. igang med både Lost, Grey’s Anatomy, Bones og Supernatural. Men jeg må altså også lige få tjekket den her ud – den lyder i hvert fald ret spændende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Lost og Grey’s siger mig ingenting. Har givet begge flere chancer, men de er virkelig kedelige (sæson 1 af LOST er dog okay!). Bones så jeg meget på et tidspunkt (mest pga David Boreanaz), men var til sidst så irriteret over hovedpersonen (synes hun er super træls), så jeg røg lige så stille fra. Supernatural er til gengæld god! Den kan jeg også godt lide!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh savle! Dean er bare fuckin lækker, pardon my french 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Dean? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fra Supernatural! Glemte alt om at nævne serien, i min rus af overvældelse af lækkerhed 🙂 Slup!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha! Hvilket en af brødrene er det nu? Er det ham der også har været med i Horton Sagaen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja… Han har desværre også spillet med i Horton sagaen… But still pretty 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha ja det er lidt sjovt med ham og Horton 😉 Men ja, han er også nice!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen kunne ikke være mere enig, sad og nikkede mig igennem dit indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line L.

  Ham Joshua Jackson er kæreste med en af verdens smukkeste kvinder, Diane Kruger. Suk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Helt enig! Diane er så smuk og har fantastisk stil!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I love Fringe! 🙂
  Synes det er en rigtig god serie og jeg er nået til sæson 3 🙂 Desuden kan jeg kun være meget enig i at Joshua Jackson er meget pæn! Hehe…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe ja han er meget pæn 😉 Jeg et nået til sjette afsnit i 2. sæson. Bliver den ved med at være god i 3. sæson?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Synes hvert fald ikke at jeg er blevet skuffet endnu 🙂 Den er hvert fald rigtig god hele serien 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Fedt at du synes det! Den er også god 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Walking Dead, er den meget uhyggelig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg ikke om den er “meget” uhyggelig, men lidt uhyggelig kan den godt være.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Fringe har som en af de øvrige skriver kørt på Kanal 5. Det er sn super fed serie. Elsker serier… er vist egentlig lidt narkoman…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha jeg ville også det var trist at leve uden serier 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har hørt så meget om Fringe fra amerikanske vlogs.. Jeg har faktisk planlagt at se den her i januar efter eksamenerne.. Tror jeg har nok serier at se imens eksamenslæsningen er i gang.. erhm..

  Bl.a. så starter Vampire Diaries op igen her den 5. (altså i morgen!!) og og og så vil jeg også lige slå et slag for Once Upon a Time.. Så fed og anderledes tv-serie.. Den handler om de gamle eventyrkarakterer.. Bl.a. Snehvide, Askepot, den onde stedmor dronning osv osv.. Superfed! Den er kun ved første sæson nu (7 afsnit) og det 8. kommer her den 8. januar.. Yaaaay 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Uh den der Once Upon a time lyder sej. Den vil jeg lige tjekke ud! Vampire Diaries var jeg også på engang, men kørte også lidt død i den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hejsa 😉
   Er også helt tosset med Fringe (og Joshua Jackson)!
   Skal bestemt have tjekket Once upon a time ud. Der findes en lignende serie om brødrene Grims eventyr, Grimm hedder den. Den er ret fed og fuld af uhygge og humor ( f.eks en Pilates dyrkende vareulv).

   Kærligst Ditte
   http://marilynscloset.wordpress.com/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lind

  vil du ikke også ‘anmelde’ walking dead inden jeg giver mig i kast med at finde den/se den? pretty-please..:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den er voldsomt god! Se den endelig! Handler om at der er kommet en virus der gør mennesker til zombier og næsten hele verden ligger øde pga det. Det lyder lidt plat, men den er virkelig virkelig god!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er også på min liste og jeg elsker den fordi den giver et godt supplement til alle tøseserierne (Greys, Desperate Housewives, Mad Men osv.)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Synes du virkelig det sidste år var et dårligt filmår??

  Jeg nævner bare lige kort: The King’s Speech, 127 hours, Black Swan, The Fighter, True Grit, Crazy Stupid Love, The Help (møg ringe oversat til Niceville), The Kids are All Right, 50/50, The Social Network osv…

  I kommer The Descendants, Ides of March, The Artist, Hugo, Shame, My week with Marilyn osv osv..

  Synes faktisk især de smallere film har været vist ret meget kvalitet de seneste par år 🙂 Men jeg giver dig ret i det med dårlige romantiske komedier og superhelte franchises (undtagen Nolans batman).. Jeg mener New years eve og to gange venner med fordele film på et år? Der må kunne findes på bedre koncepter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, af dem du nævner var jeg kun imponeret over King’s Speech og The Help.

   127 hours følte jeg tog 127 timer. Shit den var lang! Black Swan var 2011s mest overhypede og overrated film overhovedet. Jeg var alt andet end imponeret.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Og The Socialnetwork var 2010 😉

   De eneste af de nye du nævner jeg har tænkt på er Ides og Marilyn.

   Jeg er VILDT kræsen når det kommer til film… Der skal meget til at imponere mig. Føler efterhånden ikke at jeg bliver overrasket mere. 8 ud af 10 filmslutninger gætter jeg 30 min før filmen slutter. Og det HADER jeg. Serier kan til gengæld stadig overraske mig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanette

   Nu er jeg også bare en sucker for små indie film med godt skuespil og film, der er tiltalende visuelt og æstetisk 🙂 For mig handler film om meget mere end blot manuskript..

   Og kendetegnende ved både 127 hours og black swan er de fantastiske præstationer af Franco og Portman..

   Ja social network er fra 2010.. My bad 😉 Normalt når film bliver nomineret til de store award shows er de jo fra samme år her i DK fordi det åbenbart er en regl at vi skal se film senere end alle andre i verden.. Men lige den fik vi tidligt 🙂

   Men som sagt er jeg også enig med dig om de elendige romantiske komedier og sequels, prequels osv osv.. De er satme uopfindsomme hos de store studier i Hollywood!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det handler skam også om godt skuespil for mig… men hvis der KUN er godt skuespil og et til gengæld ret ligegyldigt plot/manus, så bliver jeg ikke rigtig imponeret over filmen som helhed. Jeg vil godt give dig ret i at Portmans præstation var fantastisk (hendes Oscar var bestemt fortjent!), men udover det sagde filmen mig absolut ingenting, så derfor tog den bare ikke kegler her.

   Ja, man har lidt lyst til at råbe “RYSTE POSE!!!” til de store del af Hollywood der bliver ved med at spytte romance-komedier, prequels osv ud. Der MÅ simpelthen være nogen der kan gøre det bedre?!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Molly