To søde

Vinderne af Stine A konkurrencen…

Vinderne af Stine A konkurrencen...Tusind tak til alle jer der deltog i Stine A konkurrencen. Jeg ville ønske, at jeg kunne give jer alle sammen en fin ring eller et sæt smukke øreringe. Der skal dog kun være 2 vindere og de blev fundet vilkårligt ved hjælp af random.org.
Vinderne er:

Sisse (øreringe)
Christine (ring, str. 51)

TILLYKKE!! Jeg kontakter jer begge to indenfor de næste par dage pr mail (er jo på ferie, så er ikke lige så tit ved computeren), så jeg kan få jeres adresser. Og til jer andre: Igen tak fordi I deltog og fat mod… der kommer en ny VILDT lækker konkurrence i næste uge. Også med rigtig lækre smykker.

Christine skrev den sejeste kommentar… jeg synes den var så god! Selvom den ikke havde noget at gøre med om hun vandt eller ej, så vil jeg alligevel gerne lige dele den med jer:

Jeg ønsker mig den fantastiske ring
-den er den helt perfekte slags bling
Jeg har endda længe på den, haft et lille fling
? men jeg har ikke nok peng?

Størrelse 51 vil nok pass?
Hvis den var mindre ville den nok gøre nass!
Hvis den blev min ville jeg gi den vildt meget gas:)

Jeg både følger facebook og blogvin
for jeg sys jo du er så fin
Jeg ville ønske jeg havde en stil som din!

Tak for go underholdning i pausen
jeg blev så grebet at jeg helt fik ondt i mausen

Nu skal jeg skrive
jeg er så nederen over det at jeg ku mine øjne udrive
men jeg skriber bachelor og må ikke pive!


The winners of the Stine A competition is: Sisse and Christine!

bloglovin

8 kommentarer

 • Er ked af at jeg ikke vandt 🙁
  – Men haha, hvor et fedt digt Christine har skrevet, det må jeg sige! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det var sgu sejt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

   hehe – Mange tak – jeg er tilgengæld meget glad for det og ser det som en karma for at bacheloren blev skrevet færdig og afleveret:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Fedt! Jeg sender jer lige en mail i løbet af i dag

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når man nu ved du arbejder i Gina Tricot i Odense, så benytter jeg bare lige lejligheden til at spørge om I får de sportstoppe som er på hjemmesiden til 59,-? Og om I har Siliva Jeans i mid blue?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, sportsserien er kun på nettet (og vist en enkelt butik i KBH). Men som udgangspunkt kun på nettet, desværre. Kan faktisk ikke huske om vi har mid blue i øjeblikket… men vi har 100% de helt lyse blå og de mørkeblå.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse Porse

  Hej Jeanett,

  Har du mon sendt mailen til vinderne?
  Kan jo se du ville gøre det tirsdag og er meget nysgerrig, da der ikke umiddelbart er andre med “mit” navn, der har deltaget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Underligt – jeg har netop lige prøvet at sende en ny mail til dig for ca. 5 minutter siden. Har du fået den? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To søde