Emily, mandelkage og den franske ambassadør

x 3

x 3
Jeg fik ikke blogget igår, da jeg blev vaccineret igår morges (til vores kommende ferie) og mod mine forventninger er jeg blevet syg af dem (hvilket mange gør efter vaccinationer, men jeg havde bare lige håbet at jeg slap). Derfor ligger jeg syg herhjemme med feber og generel utilpashed. Billedet i midten er fra igår, da jeg kom hjem. Er blevet stukket i skulderen (Hep A) og i nakken i en stor muskel (stivkrampe) – og den sidste gør, at musklen gør mega ondt… også i dag. Det føles som om jeg har ligget forkert en hel nat OG trænet for hårdt. Jeg kan kun ligge på ryggen og jeg kan ikke rigtig bruge hele den ene side af min overkrop. Virkelig træls. Jeg havde ellers planlagt at ville træne enten igår eller i dag, men that’s not gonna happen.

Til gengæld har jeg fået spist god mad. Billedet til venstre er den typiske morgenmad jeg spiser for tiden: havregrød med bær (her er det blåbær), mandler og en lille smule ahornsirup. Billedet til højre var min aftensmad igår – Hr. Kæreste forkælede mig virkelig og serverede 2 retter. Det var SÅ godt og jeg følte helt at jeg var på restaurant. Tjek lige detaljen med at pastaen er hjerteformet – cute, ikke? 😉
Nå, men jeg ville bare lige give lyd fra mig… I høre nok fra mig igen i aften, da jeg endelig er røget i en udsalgsfælde 😉 Billederne er iøvrigt taget med iPhone app’en Instagram – I kan følge mig derinde, hvis I har lyst: missjeanett

I didn’t blog yesterday because I got some vaccinations for our upcoming holiday and I got sick just after getting them. But I have been eating nice things – look at the pictures! 🙂 

bloglovin

4 kommentarer

 • Rikke

  Åh. Kærlighed må da afgjort være, at få serveret hjerteformet pasta, når man er skidt tilpas. Hvor er det dog bare sødt!

  Du har i øvrigt helt ret med stivkrampe’vaccinen. Det tog mig flere dage at komme over det, da jeg blev stukket i sommers. Æv. Men i det mindste kan man trøste sig med, man lider for en god sag; nemlig ferie! Det opvejer det hele en smule 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, han er fandme dejlig! Det var bare SÅ god mad og hjerterne var bare lige prikken over i’et 😉

   Jeg frygter virkelig også for at jeg ikke bliver klar til arbejde i morgen. Jeg har stadig feber og jeg kan ikke engang tage en tallerken ned oppe fra skabet, fordi jeg slet ikke kan løfte min arm så højt. Ja, jeg trøster også mig selv med at jeg nu er godt rustet til ferien. Bare lidt nederen at bruge 2-3 dage i sengen… men hellere det end at blive syg dernede!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Uuh…skal vaccineres på Mandag….er 7-9-13 – aldrig blevet syg af det indtil videre…Så håber også at jeg slipper denne gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Uh du er heldig så! Jeg har kun prøvet det denne ene gang (udover de gange hvor man fik alt muligt som barn). Hvad skal du vaccineres for denne gang? Skal du ud og rejse?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Emily, mandelkage og den franske ambassadør