Ole caliente

Back from Sweden

Back from Sweden“Fraklips billede” fra turen til den lille flække Boalt i Sverige

Så er jeg tilbage i Odense efter en skøøøøn weekend i Sverige. Jeg er super træt efter alt den transporttid, hvilket er så ærgerligt da jeg gerne vil se Oscar showet i nat. Jeg kommer ikke til at holde mig vågen helt til i morgen tidlig, men jeg vil gerne prøve at holde mig vågen til kjolerne og the red carpet. Det er jo også det sjoveste 😉

Jeg har bare trukket stikket her i weekenden, så jeg ved godt at jeg er bagud med kommentarer og mails. De skal nok alle sammen blive svaret på og udgivet, men selv jeg har brug for en lille break her og der og den tog jeg mig i weekenden i Sverige. Det håber jeg der er forståelse for! 🙂
Jeg glæder mig til at vise jer billeder fra den hyggeligste weekend ever samt et par fine outfit billeder (synes selv de blev rigtig fine!). Men nu kalder fremlæggelse til i morgen (magter det ikke), rapport med deadline til i morgen aften kl. 21 og forhåbentlig fine Oscar kjoler senere. Håber I har haft en skøn weekend… det har jeg uden tvivl 🙂

I’m back from a great weekend in Sweden with the best friends you can imagine. I’ve had the best weekend! More pictures and outfits coming up in the following week!

bloglovin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ole caliente