Spørgerunde!

Hjælp en hjemløs og kom til Zulu Awards!

Hjælp en hjemløs og kom til Zulu Awards!

Lyder det ikke godt? Jeg synes simpelthen det her er sådan en god sag, så den vil jeg mægtig gerne dele med jer! I morgen afholder Zulu og GIV EN HÅND varmestue i København, hvor I kan komme ind og aflevere tøj, soveposer og andet brugbart for de hjemløse. Samtidigt kvitterer Zulu så med en billet til Zulu Awards i næste uge til dem af jer der kommer forbi og donerer ting til de hjemløse. Det kalder jeg sgu win-win-win. I kommer af med ting I alligevel ikke bruger, de hjemløse får varme klæder og I kommer til Zulu Awards! Så kom afsted venner! Man kan jo fx tage en veninde eller 2 under armen og gå ind og afleverer gode, varme sager – og så smutte til Zulu Awards sammen ugen efter, hvor Linda P er vært og bla. Rasmus Seebach skal optræde.

Varmestuen er som sagt i morgen d. 1. marts i København fra kl. 15-18. Flere detaljer står her øverst på flyeren!
Til jer der ikke er i nærheden af KBH i morgen, men samtidig gerne vil til Zulu Awards i næste uge, så fortvivl ej – jeg udlodder nemlig billetter til her på bloggen på fredag, så make sure I kigger forbi der!

If you’re in Copenhagen tomorrow then TV2 Zulu gives away free tickets to the Zulu Awards if you give some warm clothes to the homeless people in Denmark.

bloglovin

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spørgerunde!